Yıllarca kimseden görmediğini benden gördü insanlık adına...anlatsam satırlar yetmez
Ama hep bir üstünlük çabası sidik yarıştırma alttan iğneleme laf sokması oldu.. 5. 6 yıl öncesine kadar görmezden geldim sustum oda kendini hep üstün gördü...
Ben bir kıyafet beğensem benden önce gidip alırdı
Ben evimi boyatsam aynı renk
Ben eşimle tartışsam ertesi gün gelip(sen kocanı benim kadar tanımıyorsun demeler) yeni evliyken
Eşimin eski nişanlısını ve ona olan aşkını anlatmaları fotoğraflarını göstermelerı(k.v. dahil) artık kız bunlarda nasıl bir travma oluşturduysa

Ben tabi hiç polemik yapmadım yıllarca.hep iyi oldum salak gibi...
Çalışırdı her akşam yemek götürürdüm
Badana boya yapsa iner temizliğine yardım ederdim merdivenleri silerken bile onun evine çıkıp aşağı kadar silerdim
Misafiri gelirdi yemeği ben yapar götürüdüm
Hele bir ramazanda ailesini çağırmış yemekleri bana yaptırdı ve bizi çağırmadı hiç unutmam
Ama ben onu sahura bile çağırırdım
Maddi nanevi hep desteği olurdum asla hayır demezdim.
O çalışıyor diye k.v. evini hep ben temizlerdim .kısacası yıllarca kullandırttım kendimi..hiçbir zaman yarışa girmedim ..o kadar salakmışım ki anlatmaya sayfalar yetmez düşündükçe nefret ediyorum kendimden anlatamam
Ne zaman ki bir işim düştü tatile gidecektik( o hiç gitmedi tatile bir kez bile eşi götürmez çünkü) dedim benim kedinin mamasına suyuna bakarmısın beni ilgilendirmez senin kedin ....hayvan bakıyor san gitmeyiver bir yere dedi..ondan sonra film koptu bende peki dedim indim evime..bu kadar insanlık ediyorum bakar heralde gözüyle bakmışım duruma demekki ve ilk kedimdi son dakika bırakacak kimse bulamadım...kediyi mecbur vet.e bıraktık ama ben nasıl ağlıyorum hayvana üzüldüğümden bebekti daha 6 gün kafeste kaldı vette.tatil bana zehir oldu üzüntüden...bidahada bırakmadım zaten neyse.
Odur budur bir bardak su vermiyorum o derece
Evine gitmiyorum evime almıyorum birşey için gelse yok diyorum arasa (aynı binadayız) telefonunu açmıyorum çağırsa duymuyorum
Eski halimin tam zıddıyım
Kapıda görse naber dese iyiyim deyip geçiyorum sen nasılsın demiyorum..
İnsanlığımdan anlamadı şimdi kendi düşünsün
Geçen yıl geldi kapıya müsait değiliz dedim yok varsa 100 lira isteyecektim 2 gün sonra veirrim dedi bende kusura bakma var ama bana lazım dedim

Hatasını biliyor elbette ama herşeyi yüzüne vuracağımı bildiğinden sormuyor ..ama eski ben yok karşısında
Zaten 5 6 yıl geçti oda benim bu halime alışmıştır heralde
Ama şunu merak ediyorum acaba beni bu hale soktuğu için pişmanmıdır keşke öyle yapmasaydım diyormudur