• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elti sorunsali benimde

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.811
1.744
133
39
arkadaslar selam hayirli ramazanlar dilerim. size birsey danismak istiyorumda😍 eltimin ve kaynimla alakali. ya bizim cocugum uc gun hastanede yatti ondan onceden bir gun yatip ciktik. neyse iki yattigindada eltim bir kere olsun ne msj atti ne aradi. kaynimda hastaneye hic gelmedi sadece abisini bir kere aradi yani esimi aradi. biz hastaneden cikali bir hafta oldu evede gelmediler. gecen gun kayinvalideme esim hic gelmiyolar kendileri bilir ayip ettiler dedi. halbuki bi sorun yok eltimle falan ama eltim surekli mesafeli duruyo zaten kayinvalideme falan haftada bir giderler sanki ugramis olmak icin gibi kv oyle diyor bana bile gelmiyor baksana diye bizde orada karsilasiyoruz. ben acikcaksi artik pek gorusmek istemiyorjm. kayinvalidem onlarin gelecegi gune bizide arar aksama su yemegi yapacagim iste gelin yok et cikarcam hani toplanilsin istiyor. en sinir oldugum taraf bu kayinvalidenin onlar gelince toplanmak istemesi. bilemiyorum samimiyetsizlik benim hosuma gitmiyor. sizcede en azindan eltimin bir kere olsun aramasi gerekmezmiydi. dun 1 hafta aradan sonra aradi tabiki de buyuk ihtimal kayinvalidem dedi... bana aynen soyle diyo kusura bakmayin gelemedik mesai vardi esiminde diyo kaynim icin. halbuki onun mesaisi bir saat iki saat suruyo en gec 8 bucukta aksam evde oluyo ve pazar izinli. biz biliyoruz sirf aramis olmak icin dalga gecer gibi aradi. evimizde uzak degil. siz olsaniz nasil tavir sergilerdiniz ben hep iyi neytli sicak kanli davranirim. bu huyumu hic sevmem yuzum tutmaz direk birine laf sokmaya. eltimle zaten bir araya geldikmi sanimiyetsiz çaktrmadan insana durduk yerde laf sokan insanlar. sirf bu yuzden sogumustum zaten. mesela beraber aile yemeklerine kayinvalideme gitmek istemiyorumm siz olsaniz napardiniz lutfen ters konusmadan yazin😊

Son düzenleme:
Salgın hala devam ettiğimiçin gelmiyor olabilir mi ? Araması gerekirdi evet ama bu da sizden hoşlanıp hoşlanmadığına bağlı. Hadi görümce eşimin kardeşi, o sorun yaratırsa eşim üzülürmü diye endişelenirim de; elti kim yaaaa? Umurumda olmaz. Hııı aramadımı, aramasın. Yanlış mı anladın. Anla. Bitti 😎

Salgın hala devam ettiğimiçin gelmiyor olabilir mi ? Araması gerekirdi evet ama bu da sizden hoşlanıp hoşlanmadığına bağlı. Hadi görümce eşimin kardeşi, o sorun yaratırsa eşim üzülürmü diye endişelenirim de; elti kim yaaaa? Umurumda olmaz. Hııı aramadımı, aramasın. Yanlış mı anladın. Anla. Bitti 😎
haklisin aynen

Durduk yere laf sokma dışında bi problem görmedim. Zaten en iyisini yapıyor kayınvalideye ve eltiye mesafeli davranıyor olması gereken
haklisin bende oyle olmaliyim yorumun guzel sanirim bi saf benim iste

Bence de bende mesafeli bir insanım sürekli insanlarla bir arada olmayı sevmiyorum bunu üstünüze alinmayin onun hayatı saygı duyun
tamam mesafeli olmak tabikide her zaman iyidir zaten gelip gitmem ben ne o ne ben. ama hastakikta bir kere arayip gecmis olsun demesi gerekirdi sadece buna takildim gelemeyecegim pandemi diyebilirdi. neyse ama deidginiz gibi elti kim yaa benim takildigim da iste sacmalik yemeklerde falan bir araya gelmek istemiyorum kv ye demeyi dusunuyorum da sen olsan gidermiydin peki takmayipta

tamam mesafeli olmak tabikide her zaman iyidir zaten gelip gitmem ben ne o ne ben. ama hastakikta bir kere arayip gecmis olsun demesi gerekirdi sadece buna takildim gelemeyecegim pandemi diyebilirdi. neyse ama deidginiz gibi elti kim yaa benim takildigim da iste sacmalik
Evet dese iyi olurdu haklısınız ama bosverin sizin çocuğunuz sağlıklı olsun da elti aramış aramamis çok mu önemli

arkadaslar selam hayirli ramazanlar dilerim. size birsey danismak istiyorumda😍 eltimin ve kaynimla alakali. ya bizim cocugum uc gun hastanede yatti ondan onceden bir gun yatip ciktik. neyse iki yattigindada eltim bir kere olsun ne msj atti ne aradi. kaynimda hastaneye hic gelmedi sadece abisini bir kere aradi yani esimi aradi. biz hastaneden cikali bir hafta oldu evede gelmediler. gecen gun kayinvalideme esim hic gelmiyolar kendileri bilir ayip ettiler dedi. halbuki bi sorun yok eltimle falan ama eltim surekli mesafeli duruyo zaten kayinvalideme falan haftada bir giderler sanki ugramis olmak icin gibi kv oyle diyor bana bile gelmiyor baksana diye bizde orada karsilasiyoruz. ben acikcaksi artik pek gorusmek istemiyorjm. kayinvalidem onlarin gelecegi gune bizide arar aksama su yemegi yapacagim iste gelin yok et cikarcam hani toplanilsin istiyor. en sinir oldugum taraf bu kayinvalidenin onlar gelince toplanmak istemesi. bilemiyorum samimiyetsizlik benim hosuma gitmiyor. sizcede en azindan eltimin bir kere olsun aramasi gerekmezmiydi. dun 1 hafta aradan sonra aradi tabiki de buyuk ihtimal kayinvalidem dedi... bana aynen soyle diyo kusura bakmayin gelemedik mesai vardi esiminde diyo kaynim icin. halbuki onun mesaisi bir saat iki saat suruyo en gec 8 bucukta aksam evde oluyo ve pazar izinli. biz biliyoruz sirf aramis olmak icin dalga gecer gibi aradi. evimizde uzak degil. siz olsaniz nasil tavir sergilerdiniz ben hep iyi neytli sicak kanli davranirim. bu huyumu hic sevmem yuzum tutmaz direk birine laf sokmaya. eltimle zaten bir araya geldikmi sanimiyetsiz çaktrmadan insana durduk yerde laf sokan insanlar. sirf bu yuzden sogumustum zaten. mesela beraber aile yemeklerine kayinvalideme gitmek istemiyorumm siz olsaniz napardiniz lutfen ters konusmadan yazin😊
Umrumda bile olmazdi

Yani gelmese bile bir arasa olurmuş. Yenge çocuk hastalanmış, nasıl oldu deseymiş bir telefonla. 1 hafta sonra araması olmamış. Eşinin yeğeni sonuçta, ki küçük bir çocuk yani hastalanan. Usulen bir arayıp sorabilirdi. Eltimle yakın olmasam bile hiç olmazsa bir arardım çocuk nasıl oldu diye. Aramda sorun yoksa yine mesafeli isem, alırdım ufak bir şeyler 5 dk hastaneye uğrardım. Eltim için değil, çocuk için yapardım ben.
Sizinki yapmamış, siz de mesafeli durun artık. Ben olsam aramam artık, kayınvalidede falan aniden denk gelirsek bayram seyranda klasik selamımı verir geçerim. Küslük yaratmayın ama ilişki de kurmayın derim. Kayınbiraderiniz için de geçerli, onun gelmesi gerekirdi. Yeğenini hastayken merak etmeyen biri ile iyi günümü geçirmezdim ben.

Bende fazla samimiyeti sevmem , gittiğimde geldiğimde iyiyimdir güleryüzlüğümdür severlerde beni aramayıda konuşmayıda sevmem pek mesj atarım 😃🤦🏼‍♀️ , eşimsiz gidip gelmem, arada biraz mesafe olmalı kesinlikleee.
Onunda karakteri o şekilde olabilir saygınduymak lazım kafanıza takmayın böyle şeyleri🙏🏻🙏🏻🍀

Hastam varken gelinsin istemem. Belki oda istemiyordur

Laf sokan insani hiç sevmem sirf o bile gorusmeme veya cok az gorusme nedenir benim için.

Onun disinda illa icli disli olmaya gerek yok bence.
Bende eltimin veya kaynimin telefon numaralari bile yok. 7 bucuk yildir hiç birini arayip sormadim.
Veya ben hastanedeyken eltim beni aramadi veya gelmedi. Benim için bir önemi yok istedigim mesafe bu zaten, ayda bir kaynanamin evinde denk gelirsek normal şekilde sohbet ediyorum. Bir defa ortaya dogru bir laf sokmaya kalkti onda da bozdum, bana mi soyluyorsun sen dedim ne diyecegini sasirdi.

Mesafeli olunca illa gorusmemek veya kotu olmak gerekmiyor. Herkes saygili olsun yeter.

Laf sokan insani hiç sevmem sirf o bile gorusmeme veya cok az gorusme nedenir benim için.

Onun disinda illa icli disli olmaya gerek yok bence.
Bende eltimin veya kaynimin telefon numaralari bile yok. 7 bucuk yildir hiç birini arayip sormadim.
Veya ben hastanedeyken eltim beni aramadi veya gelmedi. Benim için bir önemi yok istedigim mesafe bu zaten, ayda bir kaynanamin evinde denk gelirsek normal şekilde sohbet ediyorum. Bir defa ortaya dogru bir laf sokmaya kalkti onda da bozdum, bana mi soyluyorsun sen dedim ne diyecegini sasirdi.

Mesafeli olunca illa gorusmemek veya kotu olmak gerekmiyor. Herkes saygili olsun yeter.
evet canim iyoi yapmissin ben de laf soktuklari hic hep az gorusmeye calistim cok saygisizlar gulerken igne gibi sokmaya calisanlardan biri. bu saatten sonra bende oyle yapicam saol yorumun icin

Back