Elti Problemi

Ya ne kadar saçma yorumlar var. Yok konu sahibi abartıyormuş yok eltısı ile kız arkadaş olsa ne olurmuş. Yok takiplesirse takiplessinmis......

Ne kadar rahat insanlarsınız. Kadının birisi kocanıza göz koyacak. Sürekli taciz edecek vs. Vay efendim akrabamızda bunu yapan kadınla arkadaş olacak. Resmen eltisibilinçli olarak bunu yapmış

Büyük ihtimalle diğer kuzeni istiyormuş eltin. Seni kabullenemiyor aklı sıra. Kafani taktıkça büyütürsün. Boşvermeye çalış, eşine bebrğine odaklan. Eşlerinizin işi ortak olsA o zmn büyük problemdi

Eltiniz çok saygısız bir insan. Ben olsam bir daha hediye falan göndermem. Samimi olmayın ama eşinize karşı da bu konuyla ilgili sorun çıkarmayın. Zaten uzaktaymış eltiniz. Bırakın hediye mi gönderiyor ne yapıyorsa yapsın siz mesafenizi koruyun yüz bulamayınca o da bu girişimleri bırakır.

Kesinlikle etkinden uzak dur ona karşı oyna çok tehlikeli bir insan bence

Siz acaba bahsi geçen elti misiniz? Kadın arkadaş olmasından ziyade engelin kalkmasından da yakınmış ve adamın eski sevgilisiyle kadını koyaslamış kim olsa tabi ki sinirlenir.

Bunlardan en çok öğretmenim kısmına güldüm zira aynı olayı yaşadım :) bırak kendi beynini yesin dursun hiç takılma taklitler aslını yaşatır. Hediyeyi eve sokma!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…