Elti Problemi

Haklıyı haksızı bilmem de bana nişan gecesi annesiyle o terbiyesizliği yapmış birine değil hediye göndermek selam vermezdim. Nasıl haşlamadınız o gece onları hayret ettim. Bana "Sen nasıl bu ailenin kızısın?" diye fırça çekecekler ha? Canı cehenneme hepsinin başlarım eltisine de anasına da.

bu anlattiklariniz bana cok itici geldi.surekli herseyin odak noktasi olmak isteyen hep sorun cikaran gelin gibisiniz.sizde zamaninda kavgali olmaniza ragmen hediye gondermissiniz.simdi eltiniz yapinca cok yapmacik diyosunuz.valla siz benim eltim olsaniz bi yudum suya hasret kalsam sizden alip icmem.

Kiz alevi diye ateist diyosun sen?

Eşinin ailesinin maddi durumu iyi mi? Eltinin senden önce eşin için aklından geçirdiği kız kardeşi ya da kuzeni var mı?

Gerçekten içimden geçenleri yazmışsınız.Hayretle okuyorum mesajları yani nedir bu konu sahibine duyulan nefret.İnsan konu açmaya korkuyor.Çok merak ediyorum neyin nefreti bu konu sahiplerine karşı

Zaten uzak şehirdesiniz mesafe koyup doğal davranmak varken beden öyle miydi böyle miydi diye kendinize eziyet ediyorsunuz ?
Hediyeyi istemiyorsanız tesekkür eder ihtıywcı olan birine verir ya da çöpe ararsınız o kadar yapmacık ise.
O Kadınla da ister arkadas olur ister olmaz kimin kimle arkadaşlık yapacağıma ilgilenmeyin.
Yuvanıza huzurunuza bakın.
Gerisini düşünmeyin.

Bulunmaz Hint kumaşınî bulmuşsun
Ortalık kaos kaynıyor.
Sen ateist işte diye yargiliyorsan yargılarlar kuzum senide

Bende onu anlamadim. Bide özel hediye yaptırıp gönderiyorlar. Cok gereksiz olmuş. Mis gibi görüşmeme sebebini kaçırmış

Son olaya biraz abartılı tepki verdiğinizi düşünüyorum. Belki önceki olaylardan içinizde biriken öfkeden dolayı bu kadar tepki vermişsinizdir. Ama ilk olay çok çirkin, anlamsız ve saygısız bir davranış olmuş. Nasıl izin verdiniz size bu şekilde davranıp ayrıca fotoğraf çekmelerine. Asıl tepki göstermeniz gereken olay oymuş ve ne yapsanız haklı olacağınız bir durummuş.
Tabi dediğiniz gibi belki gerçekten engeli o kaldırdı ve de hatta o haber verdi o kadına. Ama bunu ispatlamak çok zor olduğu için tepkiniz yersiz görülebilir. Ama sonuç olarak ailedeki herkes sizin kolay lokma olmadığınızı anlamıştır sanırım. Bundan sonra size daha temkinli yaklaşırlar.
Ayrıca hediye konusunda dikkatli olun bu tarz insanlardan herşey beklenir. Tavsiyem hediye her ne ise eve dahi sokmamak.

Seni çok. İyi aliyrm cnm bnce elinle iletisimintamamen kes gitsin Bi laf vardır elti pabucumun altı hiç Bi zaman senin mutluluğunu istemez zaten gerek yok bnce yer verme hayatında öle Bi insana

Kayinvalidende mezara senle mi girecekmiş senin tesettürü den ona ne ya ne tuhaf

Sen onu ciddiye aldıkça daha fazlasını yapacak önemli olan önemsemeyip çatlatmakSana zorla örtü örtüp fotoğraf çekmeleri konudaki en saçma şey ben bile rahatsız oldum... İnsanlar keşke birbirine saygı duymayı becerebilse ama nerdeee....Benim yengemde açıktır ama biz gözüne batıyoruz kapalıyız diye ki birgüne birgün böyle bir tutum sergilemedik...

Okudugumda tek sinir oldugum nokta suydu esiniz ve esinizin esi hersey eslerde bitiyor kayniniz esine güzelce uyarsaydu eminimki bulasmaz ve uzak dururdu ayni sekilde sizin esinizde telefon kurcalandiginda kizsaydu ben anlamiyorum ya nasil kayninin telefonunu alip kurcalarsin bu nasil samimiyet böyle hadsiz insanlarda var diger kadina gelursem o da ayri bi sinir bozucu yapismis birakmiyoe halbuki evli daha neyin derdindesun aranizun uzak olmasi iyi olmus en azindan kv size hak vermis esinizlede eltiniz olacak ve diger kisi icin aranizu bozmayin numarasinida engelleyin gitsin bakalim kim kiminle ugrasiyor konusmayin muhattao olmayin birakin o da napiyorsa yapsin arkadasmi oluyor artik zarari gören o olur iki gün sonra onun kocasina da bulasir o kadin..

Aaa olur mu? Çok cool kadınlar onlar... herkes kıskanç, özgüvensiz, abartma delisi ama onlar kusursuzlar.

Kiz alevi diye ateist diyosun sen?
Kız Alevi diye demiyorum yahu ben kızı tanımıyorum bile. Kız Alevi kökenli diye kendisi dedi ve etiketledi hanımefendi ama bahsi geçen kızın ateist olduğunu biliyorum ben. Kaldı ki oraya benim değil kendisinin dediğini dedim.
Sorun çıkaran bir insan olmamak adına zaten eşime o gece ‘Sen muhatap ol bana böyle yapamazlar, böyle bir durumu kabullenmiyorum benim ailemden sana saygısızlık yapan olmadı’ dedim. Kaldı ki benim şahsi babamın evinde kalmak istediler o gece otel tutmamıza rağmen. Kalkıp evden kovup hakaret edemezdim değil mi? Ve bu olay dışında ne eşimin ailesi ile ne de eşimle bir tartışmam vs olmadı kaldı ki konu evliliğim.

Eşinin ailesinin maddi durumu iyi mi? Eltinin senden önce eşin için aklından geçirdiği kız kardeşi ya da kuzeni var mı?
Eşimin ailesinin maddi durumu iyi değil. Benim ailemin maddi durumu iyi. Ben evlenince eşya vs almadık, zira benim bekarlığımda zaten bütün eşyalarım sıfırdan vardı. O baya bi konuşulmuş bunların aile arasında. Bir de ben sülaledeki tek akraba olmayanım. Herkes birbirinin akrabası. Eşime düşündükleri başka bir kuzen varmış galiba eşim istememiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…