Elti konuları açarken yeni eltinin güzelliğini kiskandim ☹️ maşallah cok guzel ya tas gibi... 😭😭

Benhurrem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
2.056
3.823
53
Bekar kaynim nisanlaniyor kizi bugün gördüm tas gibi masallah ya benimde boyum fizigim falan var ama kizin masalllahi var rabbim tamamina erdirsin mutlu etsin tabi.. Ama bi ozguvenim sarsıldı bi sondum bi tuaf oldum abi ya 😭😭 buraya bi uye foto atıp duruyordu benimde psikolojim bozuldu kendimi kötü hissettim bir elti olarak 🥲 gerçekten tüh masallah kiz cok güzel 😊 peki ben kendi ozguvenimi nasil toplayacagim kizlar 🥲😭😭😭

Bekar kaynim nisanlaniyor kizi bugün gördüm tas gibi masallah ya benimde boyum fizigim falan var ama kizin masalllahi var rabbim tamamina erdirsin mutlu etsin tabi.. Ama bi ozguvenim sarsıldı bi sondum bi tuaf oldum abi ya 😭😭 buraya bi uye foto atıp duruyordu benimde psikolojim bozuldu kendimi kötü hissettim bir elti olarak 🥲 gerçekten tüh masallah kiz cok güzel 😊 peki ben kendi ozguvenimi nasil toplayacagim kizlar 🥲😭😭😭
Kaç yaşındasın 🤭

Kayna helal sun derim ancak.şanslı kerata.ama sizin açınızdan zor tabi.hayatiniza da dahil olmuş olacak.

Çok sevimlisiniz 🤭 keşke herkes duygularını sizin gibi kabullenebilse 😇
Kiz niye kabul etmeyeyim kiz afeti devran maşallah 😁 cok mu çirkin diyim rabbim inşallah hayırla tamamina erdirsin her kadin gibi off tas gibi keske bende güzel olsam falan dedim işte yoksa herkes evinde yurdunda iyi olsun kimsenin kötü olmasi benim hayatima bir etki etmez benimle evlenmiyor ya kaynimla evlenecek nasipse 😁

Eltim yok ama olsaydı hiç kıskanmazdım herhalde, ben de hiç yok o kıskançlık duygusu. Hem güzellik yarışmasına katılmıyorsunuz ki, neden bu kadar dert edindiniz?

Back
X