Mesafe koyup uzak duracaksınız. Başka yolu yokMerhabalar içimi dökmeye çok ihtiyacım var ben 9 aylık evliyim bir tane eltim var ilk aylarımda bana hep kayınvalidem hakkında kötü şeyler söylemeye başladı onları kötüledi kötüleyince içime şüphe düştü ya öyleseler diye neyse ben ve eşim çalıştığımızdan dolayı çok geliş gidiş yapamıyorduk kayınvalidemlere sonra bi öğrendik ki onları kötüleyen eltim iki gün de bir orda bal kaymak olmuş bunu öğrendikten sonra eltimle araya mesafe bıraktım hafta sonu gezmeye gittik sosyal medyaya da resim video paylaştık eşimle eşiminkileri beğeniyor faakat benimkilere bir şey demiyor üstüne eşime kalp gönderip yakışıklı kaynım yazmıştı tabi ben bunu görünce sinir oldum bugün de sosyal medyayda olduğun gibi görün rol yapma yapmacık hareketlerin var kalbindeki kötülük yüzüne yansımış gibi durumlar paylaşmış akıl verin ne yapacağımı bilmiyorum
bisey yapmana gerek yok gormezden geldikce kuduracak senin kadar esinin de mesafe koymasi gerekiyor benceMerhabalar içimi dökmeye çok ihtiyacım var ben 9 aylık evliyim bir tane eltim var ilk aylarımda bana hep kayınvalidem hakkında kötü şeyler söylemeye başladı onları kötüledi kötüleyince içime şüphe düştü ya öyleseler diye neyse ben ve eşim çalıştığımızdan dolayı çok geliş gidiş yapamıyorduk kayınvalidemlere sonra bi öğrendik ki onları kötüleyen eltim iki gün de bir orda bal kaymak olmuş bunu öğrendikten sonra eltimle araya mesafe bıraktım hafta sonu gezmeye gittik sosyal medyaya da resim video paylaştık eşimle eşiminkileri beğeniyor faakat benimkilere bir şey demiyor üstüne eşime kalp gönderip yakışıklı kaynım yazmıştı tabi ben bunu görünce sinir oldum bugün de sosyal medyayda olduğun gibi görün rol yapma yapmacık hareketlerin var kalbindeki kötülük yüzüne yansımış gibi durumlar paylaşmış akıl verin ne yapacağımı bilmiyorum
Bu biraz gereksiz olmuş, hiç umursamamış gibi davransaydınız keşke. Gerçi engellenmekte yok ağır ama neyseeşimde sosyal medyadan engelledi zaten
Takmayacaksın. Yokmuş gibi davranacaksın. Eşine de anlatıp başını sisirmeyeceksin. Kayinvalidenlerle gerektigi kadar samimi olup eşinle olan hayatında çok mutlu olmaya bakacaksın. Kimse kendisini eltisi gorumcesi için üzmesin valla herkes kendine yakışanı yapıyor bu hayatta. Siz iyi insan olun. Herkes bu dünyadan geçiyor. Hicbirimiz buraların sahibi değiliz. Bu yüzden ne bıraktığımız, nasil bir insan olduğumuz çok önemli Insan eminse kendinden, uzak durur boş kederinden.Merhabalar içimi dökmeye çok ihtiyacım var ben 9 aylık evliyim bir tane eltim var ilk aylarımda bana hep kayınvalidem hakkında kötü şeyler söylemeye başladı onları kötüledi kötüleyince içime şüphe düştü ya öyleseler diye neyse ben ve eşim çalıştığımızdan dolayı çok geliş gidiş yapamıyorduk kayınvalidemlere sonra bi öğrendik ki onları kötüleyen eltim iki gün de bir orda bal kaymak olmuş bunu öğrendikten sonra eltimle araya mesafe bıraktım hafta sonu gezmeye gittik sosyal medyaya da resim video paylaştık eşimle eşiminkileri beğeniyor faakat benimkilere bir şey demiyor üstüne eşime kalp gönderip yakışıklı kaynım yazmıştı tabi ben bunu görünce sinir oldum bugün de sosyal medyayda olduğun gibi görün rol yapma yapmacık hareketlerin var kalbindeki kötülük yüzüne yansımış gibi durumlar paylaşmış akıl verin ne yapacağımı bilmiyorum
Bence en güzelini yapmış artık uğraşmayıneşimde sosyal medyadan engelledi zaten
Sen de baya abartmışsın. Elin ayağın titreyecek kadar ne olmuş? Eşinin paylaşımlarını beğenmiş altı üstü. Sana farklı başkasına farklı davranıyosa da muhatap olmazsın olur biter. Bu kadar drama yapılacak bir şey yok ortadayaptıklarını düşündükçe elim ayağım titriyo dün eşime attığı mesajdan sonra zaten kötü oldum bugün durumlar tam sinir etti
esinizin sosyal medyasindan siliverinMerhabalar içimi dökmeye çok ihtiyacım var ben 9 aylık evliyim bir tane eltim var ilk aylarımda bana hep kayınvalidem hakkında kötü şeyler söylemeye başladı onları kötüledi kötüleyince içime şüphe düştü ya öyleseler diye neyse ben ve eşim çalıştığımızdan dolayı çok geliş gidiş yapamıyorduk kayınvalidemlere sonra bi öğrendik ki onları kötüleyen eltim iki gün de bir orda bal kaymak olmuş bunu öğrendikten sonra eltimle araya mesafe bıraktım hafta sonu gezmeye gittik sosyal medyaya da resim video paylaştık eşimle eşiminkileri beğeniyor faakat benimkilere bir şey demiyor üstüne eşime kalp gönderip yakışıklı kaynım yazmıştı tabi ben bunu görünce sinir oldum bugün de sosyal medyayda olduğun gibi görün rol yapma yapmacık hareketlerin var kalbindeki kötülük yüzüne yansımış gibi durumlar paylaşmış akıl verin ne yapacağımı bilmiyorum
Mesafe candırben normalde çok güleryüzlü biriyim eşim ailesi bunu her zaman dile getiriyor neşeli birisin diye oda bu hallerime yapmacık diyor rol yapma demeside bu yüzden
aynen bende anladım öyle yaptığını ve kimse ile ilgili hiç birşey demedimesinizin sosyal medyasindan siliverinve de size kayananayi kotulemesinin sebbei sizin agzinizdan laf almak icin emin olun. tamamen alakayi kesin.
Eltiniz kv.hakkinda kotu konusurken ben bunlari konusmak istemiyorum dediniz mi? Size zorla mi anlatti?
Diger taraftan paylasimlarla birbirine laf sokan insanlar bana komik geliyor. Laf soktugunuz insanin bundan haberi bile yoktur :)