Elti gorumce kaynana

Cogu gorumce kaynanadan da beter olur derlerdi de inanmazdim. Cok dogruymus benimki de oyle kaynanamdan beter durumda surekli laf sokma pesinde. Benimde hatalarim oldu tabiki ama bile bile asla yapmadim asla kinci olmadim yasaninlari unutmadim ama her zaman herkese yardim ettim tekrar konustum sicakkanliligimla sonra bi sekilde beni delirtmeye calistilar sinsilikleriyle bir olup. Susup sonrada evde delirdigimi patladigimi biliyolar inadina devam ediyolar ama bunun sonu olmucak huylu huyundan vazgecmez ama simdi sen cok degistin laflari donucek apartmanda ama artik umursamak dahi istemiyoeum isteyen istedigini dusundun yoruldum diyorum. Ben icime attigim icinde bana hep sinsi ikiyuzlu dediler aslinda ben kimseyi kirmamaya calisip hep uyumlu olmaya calistim onda da art niyet aradilar kaliplara soktular. Beynime kodluyorum onlar nasil davraiyosa sende hep oyle ol saygi cercevesinden cikmayarak tabi

Aynisi 3 4 gun gormeseler hayirdir nerelerdesin sesin cikmiyoartik pek bi beklentileri de yok zaten cok inip cikmiyorum eskisi gibi bi tek kaynanam onlada zaten belli mesafe icinde cok yasadik icli disli olmanin zararlarini aramiz acildi simdi boyle cok daha iyi ozelimi dahi anlatmiyorum artik. Bazen arayi bulamam diye korkuyorum ya ezik gini takiliyorum ustume geliyolar ya da tam patliyorum bu sefer esimlede aram kotu oluyo ister istemez ortasini bulamadim en iyisi kabullenmek ama ruh sagligim icinde kim nasil davraniyosa oyle davranmak.

Bu yüzden konuşmalara kwtılmayın eltiniz hakkında bir şey anlattığında kibarca, "Anne biz yüzyüze bakıyoruz onun hakkında böyle şeyler duymak istemiyorum" diyebilirsiniz. Çocuk konusuna gelince de açıkça "İlerde tabii ki isterim ama şu anlık öyle düşüncemiz yok" diyip kestirebilirsin. Zor bir durum gerçekten

Ayni bende oyleydim ailesine karsi susup gider esime annnen bolye ablan boyle nefret ediyorum vs hep dillendiriridim evde huzur kalmazdi. Mantikli dusununce aynen sonucta ailesi kime ne dicek asiri buyuk bisey olmadigi surece. Bende herkesi geride biraktim mecbur olmadikca kimseyle teke tek gorusmuyorum annesiyle arami iyi tutmaya calisiyoeum elimden geldigince o kadar. Sadece evime kocama cocuguma veriyorum artik tum odagimi. Ay evet caktirmiyolar ama hoslarina gidiyo onlarin yaninda kocalarimizdan laf yememiz. Inanin askim bile diyemezdim onlarin yaninda ayip olmasin diye artik dozunda su icermisin diyip getirip afiyet olsun askim diyorum

Bermuda şeytan üçgeni gibi .....
Konu sahibi öncelikle suç sizde sosyal fobisi olan,özgüven sorunu yadsyan odasından çıkamayan biri evlenmemeli .En azından önce tedavi olmalı ( bu teşhisi doktordan aldığınız düşünerek yazıyorum)
Aileniz siz isteseniz bile sizi evlendirmemeliydi Üstelik en kötü şartlarda evlenmek aile apartmanı.....
Sizin kendinizi bile bile böyle ortama razı olmanız tam bir akıl tutulması.Davranislariniz hastalığından dolayı onlara ters ve itici gelmiş olabilir, rahatsızlığınızı bilmiyorlardı sizi zorlamak kötü olmuş.Esiniz durumumuzu biliyor mu? Size yardımcı oluyor mu ?önemli olan o....

Evet esimde der sende zoraki de olsa gulme onlar gibi ol der neysen o ol der. Bu sefer yaparim azicik sonrada kavga aninda suratsiz gecimsiz der ne kadar ciddi bilemem. Esimle cok buyuk kabha ettik baya da ses cikti oyle diyim aninda herkes toplandi ilk kez tepki verdim siz karismayin esimle aramdaki sorun diye kaynanam benim oglumu uzemezsin bosan o zaman dedi dusunun bi nevi artik diken ustundeyim cocuguma bile bi fiske vurmadim vurmam ama anne olarak arada sesim yukselir onda bile simdi asagidakiler duydu ne kotu anne dicekler diye dusunuyorum.

Bende oyle derim hep seytan ucgeni
Hayir doktora gitmedim hic netten arastirarak farkina vardim aslinda. Ama ozguvensizlik var onu kesin biliyorum. Dedikleriniz de de haklisiniz biraz ama yapicak bisey yok artik iyi ki evlenmisim diyorum esim ve cocugum icin. Gozum pek bisey de gormedi o zamanlar nasil gecinirim naparim diye. Esim zorlamaz beni herkeesle iyi olucaksin diye sadece her zaman saygili ol o yeter der

Şaka bir yana görmezden geleceksin onlar bir sey mi dedi gülüp geçeceksin ayrıca görüsmeyin sık sık eşinize yansıtmayın evinizle ilgilenin bırak ne söylerlerse söylesinler kendi ayıpları
Gulup gecince inanin icime dert oluyo dedigim gibi evde sinirimden öluyorum kendi kendimi keske soyle deseydim boyle deseydim diyorum kafam hep dolu oluyo bisey desem ben gecimsiz kotu olucam napicagimi bilemedim yaniaynen evimdeki mutluluguma baksam yeter gerisi dis kapida kaliyo

Ya ağzı olan konuşuyor benim kv de konusur bazen belki iyi niyetli belki kötü eve gittiğimde düşünürüm keşke şöyle deseydim böyle deseydim falan sonra diyorum ki amannn nefesime yazık o kadar da önemseme önceliklerini değiştir görmezden gelirsin zaten

Şimdi hamilelikten dolayı pek bir şey demiyorlar . dinlen dikkat et yat diolar

Şimdi hamilelikten dolayı pek bir şey demiyorlar . dinlen dikkat et yat diolar
O da ne ben hamileyken benden temizlikte beklediler esim ilk ve son kez o zaman konusmustu guzelce sonra kustuler esime tabi hemde sadece benim hamile oldigumu surekli onlarin temizligine vs gitmeme hizmetci olmadigimi soyledi diye neler dediler inanin esimde artk buyuk bisey olmadigi surece karismaz bize banada sen bazen cok takiyosun alingansin diyo. Diyleum bilerek laf sokuyolar bilerek sen tanimiyomusun aileni diyince sende sok o zaman rahatla diyo

Anladım evet.
Yok benden beklemiyorlar
Eşimi çağırıyorlar bi şey olursa evleriyle ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…