Sahibinden.com da ilanları var canım.evi esyalriyle birlikte her şeyiyle kiraya vermeye çalışıyorlar.bu gazı KV den almadan böyle bir şeye girisemezler öyle 5 kuruş koyan tipler değiller.Heeee o gün ki mesaj eltiyeydi demek, abla sen bu haberleri kimden alıyorsun bildiğim kadarıyla esin de görüşmüyo hiçbiriyle
Büyük kaynimin eşi olan eltimle sorunumuz oldu çözdük cok şükür. Küçük kaynımın eşimle hiç arası yok konuşmuyorlar bu nedenle samimi değiliz küçük kaynimla ve nişanlısıyla. Nişanlarina geldik başka şehirden gerekeni yaptık gittik.sadece bir kere oturup konusma firsatimiz oldu. daha sonra kv demden küçük eltimin numarasını aldim whatsapptn nişan fotolarını atmak için o arada ev kuruyorlardi birseye ihtiyacınız var mı,gelin burada kalın filan dedim mesajla. Daha sonra hic gorusmedik.bebeğim oldu hayırlı olsun bile demedi. En son düğününde çok soguktu. Gerçi kv,kp görümceme karşı da soğuk. Kvalideme o büyük elti hiç aramadı demiş. Ben çözemedim nasıl davranmalıyım??
Çok lazimlar bırak şunu ya. Sen neden aliosun num. O alsın senin numarani o arasın. Ha aramadı mi hayırlı olsun demedi mi çokta tin. Ben eltimle konuşmuyorum bile.Büyük kaynimin eşi olan eltimle sorunumuz oldu çözdük cok şükür. Küçük kaynımın eşimle hiç arası yok konuşmuyorlar bu nedenle samimi değiliz küçük kaynimla ve nişanlısıyla. Nişanlarina geldik başka şehirden gerekeni yaptık gittik.sadece bir kere oturup konusma firsatimiz oldu. daha sonra kv demden küçük eltimin numarasını aldim whatsapptn nişan fotolarını atmak için o arada ev kuruyorlardi birseye ihtiyacınız var mı,gelin burada kalın filan dedim mesajla. Daha sonra hic gorusmedik.bebeğim oldu hayırlı olsun bile demedi. En son düğününde çok soguktu. Gerçi kv,kp görümceme karşı da soğuk. Kvalideme o büyük elti hiç aramadı demiş. Ben çözemedim nasıl davranmalıyım??