Elti gemisi neden yürümez??

Heeee o gün ki mesaj eltiyeydi demek, abla sen bu haberleri kimden alıyorsun bildiğim kadarıyla esin de görüşmüyo hiçbiriyle
Sahibinden.com da ilanları var canım.evi esyalriyle birlikte her şeyiyle kiraya vermeye çalışıyorlar.bu gazı KV den almadan böyle bir şeye girisemezler öyle 5 kuruş koyan tipler değiller.

İnsanlar kocasıyla kavga ediyor kaynı eltisi yüzünden. Siz ne güzel mesafelisiniz işte. Ha mesafeli olmak için illa bir sorun olması gerekmiyor yapı meselesidir belki. Boşver

akrabanın dusmanlıgı yılan zehrınden daha fenadır
en ıyısı en bastan hep mesafelı olmak
en ufak seylerın buyumesını engellemıs,canınızın sıkılmasının önune gecmıs, gelecekte olacakları onceden engellemıs olursunuz.

Kimse kimse ile samimi olmak zorunda değil. Böyle insanlar için soğuk nevale demek de ayıp. Demek ki sizinle samimi olunmak istenmiyor. Tercih meselesidir. Zorlamaya takmaya gerek yok.

Benim en kücük eltimde öyle canim....aramiyorum sormuyorum bende sanirim kiskancliktan oluyor bütün bunlar

Benimki de herkese gülücükler saçar bana gelince sus pus . Ama süt dökmüş kedi modunda . Beni çok kıskandığı her halinden belli olduğu için bu halini seviyorum

En iyi elti benimki

Aynı şehirde 10 yılda 10 kere görüşmedik

En son 4,5 yıl önce gördüm

Küs değiliz görüşmüyoruz karşılaşmıyoruz

Huzurluyuz size de tavsiye ederim

Mesafeli davranıyorsa mesafeli davranın sizde. Yani dünyada en son düşünüp kafaya takacağım kişi eşimin abisinin karısı herhalde. Bizde başta iyi gibiydik ama iyilik ben iyi olduğumdan kaynaklıymış. Sonra laflar hakarete varan boyuta kadar gitti. Vay efendim eşimi çok seviyormuş ama ben bu evde olduğum için rahatca gelip gidemiyorlarmış. Açıkcası bir kadın olarak rahatsız oldum (durmadan eşimi aramalar, beni dışlamalar vs), eşimde rahatsız oldu ve engelledi telefonundan :) Politik olun, soğukmuş işte herkese karşı soğuk, boşverin

Çok lazimlar bırak şunu ya. Sen neden aliosun num. O alsın senin numarani o arasın. Ha aramadı mi hayırlı olsun demedi mi çokta tin. Ben eltimle konuşmuyorum bile.

3 eltim var iyi olduğum 1 tane, biri hiç birimizle görüşmüyor diğeriyle de görüştüğümüz kadar iyiyiz fazlasına gerekte yok..

Baştan mesafeli başladık neden bilmem hep öyle gelişti öyle de devam etti bayramda seyranda arada mesaj atarız o kadar kaç kere birbirimize gittik geldik bilmem birbirimize 15 dakika bile mesafemiz yok yan yana iyiyizdir saygı olsun çok samimiyet o kadar iyi değil ki sürekli görüşünce farklı durumlar çıkabilir ortaya bence mesafe iyidir hiç takmayın bence yapısı odur bende herkesle samimiyet kuramam sıcak davranamam yapım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…