Elti gemisi neden yürümez??

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.806
Büyük kaynimin eşi olan eltimle sorunumuz oldu çözdük cok şükür. Küçük kaynımın eşimle hiç arası yok konuşmuyorlar bu nedenle samimi değiliz küçük kaynimla ve nişanlısıyla. Nişanlarina geldik başka şehirden gerekeni yaptık gittik.sadece bir kere oturup konusma firsatimiz oldu. daha sonra kv demden küçük eltimin numarasını aldim whatsapptn nişan fotolarını atmak için o arada ev kuruyorlardi birseye ihtiyacınız var mı,gelin burada kalın filan dedim mesajla. Daha sonra hic gorusmedik.bebeğim oldu hayırlı olsun bile demedi. En son düğününde çok soguktu. Gerçi kv,kp görümceme karşı da soğuk. Kvalideme o büyük elti hiç aramadı demiş. Ben çözemedim nasıl davranmalıyım??

Arama,kafan rahat olsun.
Sen zaten birtakım hamleler yapmışsın dönüş alamamışsın eltinizle sosyal ilişki kurmak zorunda değilsiniz

mesafeli duruyor herkese karşı sizde öyle olun, illa içli dışlı olmaya gerek yok zaten

O ne kadar soğuk duruyorsa siz de öyle davranın.
Mesafe seviyor demek ki.
Saygı çerçevesindeki ilişkiler iyidir, iyi...

amann iyi dese ne olacak, kotu dese ne olacak zaten gorusmuyormussunuz bunu mu dert ediyorsun??? bosverr bacim yaa

Benim yengemde öyle soğuk nevaledir.
Düğününde bile zorla evlendiriyorlarmış gibi suratı beş karıştı.
Herkese karşı soğuktu.
Sizin eltiniz de öyleymiş, sadece size değil soğukluğu.
Niye kafaya takıyorsunuz anlamıyorum, mesafeli olun işte ne güzel.
Niye durduk yere başınızı ağrıtıyorsunuz bu gibi sorunlarla.

Evinizde uzakmis
Ne kadar uzak o kadar iyi
Nişanlı eltinizin burnu kalkmis gibi geldi bana

nasıl davranacaksın hak ettiği gibi mesafeli tabi ki

Siz Fazlasıyla iyi niyetli davranıp teklifte bulunmuşsunuz,onun kabul edip etmemesi sizin umurunuzda olmasın,siz elinizden geleni yapmışsınız.
Sizin açınızdan bir yerde avantaj,ileride başınız ağrımaz

Benimki yürümesini istemediğim için yürümüyor, lak lak lak dedikodu yapsaydım yürürdü belki

Ne kadar elti o kadar ekşın
Eltisiz hayat mı geçer
Bütün gözler sende
Keşke bissürü eltim olsaydı
Ayol cidden zor eltisizlik.
Ben de en az 2, 3 tane isterdim.
En azından gözler arada diğerine de çevrilirdi.
Tek olmak yorucu.

Benim elti ve KV pek bi gayretliler bu sıra.eltiye sıfırdan ev kurma derdindeler.gerçekten sıfır her şey yenilenecek buna ev de dahil

Ayol cidden zor eltisizlik.
Ben de en az 2, 3 tane isterdim.
En azından gözler arada diğerine de çevrilirdi.
Tek olmak yorucu.
Kesinlikle
İyilik yapsan görevin
Azcık suratin düşse kaka gelin
Hep sen hep sen

Elti sorunu olanlar öpsüüüün başına koysun.
Eltimle değil de annesiyle sorunum var. Eşimi bekar olan kızlarına düşünüyor ve bana gıcık. Şapşik eşim elbette farkında değil, sürekli "bu kadın sana neden böyle davranıyor, bu kadın sana neden surat yapıyor" diye soruyor. Aynı şehirde değiliz neyse ki de, ben sabırsız bir insanım; her an ortalığa bomba bırakabilirim.

Konunuzu gasp ettim resmen, pardon. Ben sorun göremedim, belki uzak durmak isteyen biridir. Zaten en güzeli.

Kesinlikle
İyilik yapsan görevin
Azcık suratin düşse kaka gelin
Hep sen hep sen
Şükür genelde güleryüzlüyüz karşılıklı.
Sadece sarmaşmalar yoruyor beni.
Hala alışamadım ben.
Bir elitim olaydı ona sarmaşılaydı biraz.

Sana bir adım gelene bir adım git, senden bir adım uzak durana sen de bir adım uzak dur. Samimiyete gerek yok.

Benim elti ve KV pek bi gayretliler bu sıra.eltiye sıfırdan ev kurma derdindeler.gerçekten sıfır her şey yenilenecek buna ev de dahil

Heeee o gün ki mesaj eltiyeydi demek, abla sen bu haberleri kimden alıyorsun bildiğim kadarıyla esin de görüşmüyo hiçbiriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…