anlamamışsınız. detaylı yazmak lazım sanırım illa. büyüğün gerçek yüzünü gördüm uzaklaştım küçük geldi bana söylenenleri söyledi. küçükle ufak bi tartışma oldu aramda birbirimizi kırmayalım diye mesafe koydum büyük küstük diye gelip gitmeye başladı. ben ne yapmışım gelene gelme mi diyim? konuşmadım etmedim. benim üzerime attıkları iftiraları kendileri yaptıkları için toplamak için konuştum. onu bile döndürdüler. ben ömrümde böyle aile görmedim .koca koca insanlarsıniz hic mi isiniz gücünüz baska dertleriniz yok Allah askina ancak biriyle kusup digeriyle kustugunuzun dedikodusunu yapmişsıniz.
Konunuzdan tek anladığım buyuk eltimle bir olaydan oturu kustum kucuk eltimle yakinlastım sonra bir olaydan oturu onunla kustum buyuk eltimle yakinlastım. tabi bu arada dedikodu gırla. Bir de isin isine esler karısmış bağrışılmıs felan.
Hepiniz kendinize ayrı ayrı mesgaleler bulsaniz iyi olur azicik uzak durun 3 elti birbirinizden.
bunlar yıllardır böyleymiş. şimdi de benim üzerime oynadılar. tanıştık aynı iş yerindeydik görüşüyorduk bu mu konu?Allah'ım sana geliyorum
Evlenmeden önce ne işiniz vardı sizin eltilerle acaba? Evlilik altı aylık eltilerle münasebet yıllara dayanıyor.
Biriyle konuşurken diğeriyle mesafeliymissiniz, ikili oynamıssınız üçünüzde.
Böyle vıcık vıcık ilişkilerin sonundan başka ne beklenir. Kardeşler girmiş araya, ne çirkin tavırlar.
Evet konu tamda bu. Evlenmeden önce onlarla bu kadar yüzgöz olmasaydiniz, daha 6 aylık evliyken etlilerle kavga boyutuna gelmeyecektiniz.bunlar yıllardır böyleymiş. şimdi de benim üzerime oynadılar. tanıştık aynı iş yerindeydik görüşüyorduk bu mu konu?
anlamamışsınız. detaylı yazmak lazım sanırım illa. büyüğün gerçek yüzünü gördüm uzaklaştım küçük geldi bana söylenenleri söyledi. küçükle ufak bi tartışma oldu aramda birbirimizi kırmayalım diye mesafe koydum büyük küstük diye gelip gitmeye başladı. ben ne yapmışım gelene gelme mi diyim? konuşmadım etmedim. benim üzerime attıkları iftiraları kendileri yaptıkları için toplamak için konuştum. onu bile döndürdüler. ben ömrümde böyle aile görmedim .
Oyledir araya giren arada kalir. Onlar doner dolasir iyi olur ara bulmaya çalışan kötü olur. Dahil olma. Ailedir sonucta yok sayilmaz kolay kolay samimi ol ama mesafelide ol. Dinle yorum yapma onun dediğini ona soyleme gibi gibibu ailede böyleymiş ben ikisine de diğeri için boşver alttan al kavga etme diyordum hep, bunlar hep küsmüşler bunca sene hep dedikodu yapmışlar birbirlerinin arkasından. şimdi günah keçisi beni ilan ettiler.
sırf tatlı dilinize bile teşekkür ederim. bundan sonra mesafeli olacağım. eşimin ailesi illa ki denk gelinir, ama ben mesafemi korumalıyım anladım ki.Oyledir araya giren arada kalir. Onlar doner dolasir iyi olur ara bulmaya çalışan kötü olur. Dahil olma. Ailedir sonucta yok sayilmaz kolay kolay samimi ol ama mesafelide ol. Dinle yorum yapma onun dediğini ona soyleme gibi gibi
Bu mesafe tavir niteliginde olmasin ama. Yine basin ağrır. Sadece paylasimci olma o ki agzindan cikanlar aleyhine kullaniliyor koz verme ellerinesırf tatlı dilinize bile teşekkür ederim. bundan sonra mesafeli olacağım. eşimin ailesi illa ki denk gelinir, ama ben mesafemi korumalıyım anladım ki.
Bu mesafe tavir niteliginde olmasin ama. Yine basin ağrır. Sadece paylasimci olma o ki agzindan cikanlar aleyhine kullaniliyor koz verme ellerine
çok iyi anladım çok teşekkürler :)Bu mesafe tavir niteliginde olmasin ama. Yine basin ağrır. Sadece paylasimci olma o ki agzindan cikanlar aleyhine kullaniliyor koz verme ellerine
cehalet? ben üniversite okuyup bir yandan tur rehberliği yapıp bir yandan da dil okuluna gidiyordum, bunların yanında bir de çalışıyordum. BİR KEZ DAHA BÜYÜK HARFLERLE YAZAYIM BEN KİMSEYE KİMSENİN DEDİKODUSUNU YAPMADIM, SENİN HAKKINDA ŞÖYLE DEDİLER HERKESE BÖYLE DEMİŞSİN GİBİSİNDEN DİYE YÜZLEŞMEYE GELDİ KÜÇÜK ELTİM BENDE YALANLADIM !! ONDAN ONA ONDAN ONA GİTMEDİM. HATTA HEP DEDİKODU KONUSU AÇILDIĞINDA AMAN NOLACAK DİYE KAPADIM KONUŞTURMAMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPTIM. ORTADA CEHALET VAR AMA ŞÜKĞR Kİ BENİM CAHİLLİĞİM OLAN TEK ŞEY İYİ NİYETE İNANMAK. BEN ONLARLA AYDA YILDA BİR KEZ GÖRÜŞÜRKEN BİLE ARKAMDAN YOK ŞÖYLE YOK BÖYLE YOK HAVALI YOK BURNU DİK YOK ALEYİ DE KOCASINI DA MAHVEDER NELER NELER DENMİŞ. YETER YANİ ARTIK OKUDUĞUNUZU ANLAMAYIP CAHİL DAMGASI VURUYORSUNUZ.. AMA SİZDE HAKLISINIZ CAHİL İNSANA LAF ANLATILMAZ BENDE GELMİŞİM LAF ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM . HAKSIZ YERE ÜZERİME DEMEDİĞİM ŞEYLER KALDI, İKİSİ KENDİLERİNİ KURTARMAK İÇİN BENİ YAKTI İYİ NİYETİME RAĞMEN. SİZ HALA NE DİYORSUNUZ. ALLAH AKIL FİKİR VE İŞ VERSİN SİZE.Epey boş vaktiniz varmış boş vakti olanlardansınız yazık bunca vakti eltilere harcamanız oysaki yapacak daha kaliteli işlere yönelmelisiniz !!! Cehalet böyle birşey işte eltilerinizle araniza mesafe koyun
Konu açıyorsanız eleştiriye açık olacaksınız aydın olmak öyle birşey oda sizde yok iştecehalet? ben üniversite okuyup bir yandan tur rehberliği yapıp bir yandan da dil okuluna gidiyordum, bunların yanında bir de çalışıyordum. BİR KEZ DAHA BÜYÜK HARFLERLE YAZAYIM BEN KİMSEYE KİMSENİN DEDİKODUSUNU YAPMADIM, SENİN HAKKINDA ŞÖYLE DEDİLER HERKESE BÖYLE DEMİŞSİN GİBİSİNDEN DİYE YÜZLEŞMEYE GELDİ KÜÇÜK ELTİM BENDE YALANLADIM !! ONDAN ONA ONDAN ONA GİTMEDİM. HATTA HEP DEDİKODU KONUSU AÇILDIĞINDA AMAN NOLACAK DİYE KAPADIM KONUŞTURMAMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPTIM. ORTADA CEHALET VAR AMA ŞÜKĞR Kİ BENİM CAHİLLİĞİM OLAN TEK ŞEY İYİ NİYETE İNANMAK. BEN ONLARLA AYDA YILDA BİR KEZ GÖRÜŞÜRKEN BİLE ARKAMDAN YOK ŞÖYLE YOK BÖYLE YOK HAVALI YOK BURNU DİK YOK ALEYİ DE KOCASINI DA MAHVEDER NELER NELER DENMİŞ. YETER YANİ ARTIK OKUDUĞUNUZU ANLAMAYIP CAHİL DAMGASI VURUYORSUNUZ.. AMA SİZDE HAKLISINIZ CAHİL İNSANA LAF ANLATILMAZ BENDE GELMİŞİM LAF ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM . HAKSIZ YERE ÜZERİME DEMEDİĞİM ŞEYLER KALDI, İKİSİ KENDİLERİNİ KURTARMAK İÇİN BENİ YAKTI İYİ NİYETİME RAĞMEN. SİZ HALA NE DİYORSUNUZ. ALLAH AKIL FİKİR VE İŞ VERSİN SİZE.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?