Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şampuan ve Saç Kremlerielseve yapış yapış yaptı saçımı
kızlar geçenlerde elsevin pembe serisinden aldım ama 2 yıkamada da saçımı yapış yapış yaptı sanki durulanmamış gibi 2.yıkamada özellikle dikkat ettim ama aynı sorun vardı.sizce neden ??veya aynı durumla karşılaşan var mı?
saçınız yağlı mı? yağlıysa ve şampuan kremliyse olabilir, saçınızı iyi arındıramıyor olabilir. benim de saçım yağlı, o nedenle kremsiz şampuan kullanınca saçım daha iyi temizleniyor.
saçınız yağlı mı? yağlıysa ve şampuan kremliyse olabilir, saçınızı iyi arındıramıyor olabilir. benim de saçım yağlı, o nedenle kremsiz şampuan kullanınca saçım daha iyi temizleniyor.
bende elseve boyalı saçlar için olanını aldım ama tam bir felaket saçlarım aynen yapıs yapıs oldu ve ertesi gün yaglandı cok sonuk gorunuo o yuzden bıraktım artık kullanmıcam