• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri elseve yapış yapış yaptı saçımı

cigdem026

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
81
0
36
Eskişehir
kızlar geçenlerde elsevin pembe serisinden aldım ama 2 yıkamada da saçımı yapış yapış yaptı sanki durulanmamış gibi 2.yıkamada özellikle dikkat ettim ama aynı sorun vardı.sizce neden ??veya aynı durumla karşılaşan var mı?

saçınız yağlı mı? yağlıysa ve şampuan kremliyse olabilir, saçınızı iyi arındıramıyor olabilir. benim de saçım yağlı, o nedenle kremsiz şampuan kullanınca saçım daha iyi temizleniyor.

saçınız yağlı mı? yağlıysa ve şampuan kremliyse olabilir, saçınızı iyi arındıramıyor olabilir. benim de saçım yağlı, o nedenle kremsiz şampuan kullanınca saçım daha iyi temizleniyor.

evet saçım yağlı ama daha önce de elsevin kırmızı 2+1 ini kullanıyordum.pembe ye geçince böle oldum.nese teşk ederim bi deniycem...

bende elseve boyalı saçlar için olanını aldım ama tam bir felaket saçlarım aynen yapıs yapıs oldu ve ertesi gün yaglandı cok sonuk gorunuo o yuzden bıraktım artık kullanmıcam

Back