- 21 Eylül 2013
- 1.402
- 530
- 36
-
- Konu Sahibi kirmizinci
Med canım banyodan sonra kullanıyorum ben durulamıyorum yani saçta kalınca daha etkisi görülüyor.Fönümü çekince birkaç damla daha sürüyorum aşağılarına yumuşacık oluyor canım saçım.Birde ısıyla böyle bakım yağları saça daha iyi işler.Bende de dolu şişe duruyor..Bir kaç kere kullandım, öyle aman aman bir değişim görmedim..Belki düzenli kullanmadığım içindir, atmışım bir kenara..Kullanayım bari.
Med canım banyodan sonra kullanıyorum ben durulamıyorum yani saçta kalınca daha etkisi görülüyor.Fönümü çekince birkaç damla daha sürüyorum aşağılarına yumuşacık oluyor canım saçım.Birde ısıyla böyle bakım yağları saça daha iyi işler.
Girip bakmasam bildirilerimin geldiği yok yine...Tabi her ürün her saça yaramıyordur,Arkadaşım şu marka saçıma çok iyi geldi der alır denerim kazık gibi olur saçım bana yarayanda ona yaramaz.Sonunda saçlarımızın yapısının farklı olduğuna karar verdikBen de bu tip yağ ve serumları hep o şekilde kullanırım canım, google da fotosunu gördüm, aha dedim dolu şişe duruyor :)
Düzenli kullanmadım, alıp atmışım kenarı.
Bir süt var, O da banyodan sonra ve kuru saça uygulanıyor ve durulanmıyor..O muhteşem bir şey ya.
Cidden başarılı..İsmi aklımda değil ama gidip bakıcam şimdi, 70 küsur liraya almıştım ama çok iyi geldi bana.
Med canım banyodan sonra kullanıyorum ben durulamıyorum yani saçta kalınca daha etkisi görülüyor.Fönümü çekince birkaç damla daha sürüyorum aşağılarına yumuşacık oluyor canım saçım.Birde ısıyla böyle bakım yağları saça daha iyi işler.
Hanımlar denediğim en güzel şey diyebilirim. Adı yağ fakat etkisi mucize. Kullandığınız bakım yağlarını unutun. Çünkü onlar çok kalın ve saçtan arındırmak için çok uğraşıyoruz. Parlatıcı serumları unutun. Çünkü onlar saçı ağırlaştırıp söndürüyor. Bu performansı beklemiyordum gerçekten. Banyodan önce sürdüm ilk kullandığımda. Bakım yağı gibiydi. Fazla bekleme şansım da olmadı açıkcası. Fakat gerçek etkisini yıkanmış temiz saçlarımda ve fön sonrasında gördüm. Ağurlaştırma yok muhteşem parlaklık var. Kırık uçlar ve sertlik yok ipek gibi saçlar var :)) şiddetle tavsiye edilir.
bir ben memnun kalmadım galiba bu yağdan
en azından banyodan sonra sürülen şeklinden
uçlarımı mavhetti:44:
nemliyken sürdüğümde ,kuruyuncA sert ve yağlı kalıyorneyinden memnun kalmaadın?
nemliyken sürdüğümde ,kuruyuncA sert ve yağlı kalıyor
ama iki gündür kupkuru saça sürüyorum o bir nebze daha iyi.
ala ala biraz önce bende aldım denicem bakalım benimde saçım inanılmaz kuru hele uçları çalı gibi ...deniyim bakim bende nasıl olucak...bak dove var ondan da aldım hatta şimdi kuru saça sürdüm hem çok güzel kokuyo hemde yumuşacık yaptı.