döve şampuanı ben de kullanıyorum ve çok memnunum. koyu mavi-lacivert olanını kullanıyorum. saç kremi de çok güzel.
bu yağ nerde indirime girdi? gerçi yazınızın üstünden de bayaa bi geçmiş indirim bitmiştir çoktan ama yine de sorayım dedim. ben elseve mucizevi yağı bir aydır kullanıyorum, saçım boyalı ama sarı olanını kullanıyorım. yıkamadan sonra (saç kremi kullanmadan bile) saçlarıma sürünce taranması çok çok kolay oluyo, ben saçımı yıkadıktan sonra havluyla biraz ıslaklığını alıp bu yağdan sürüyorum tarıyorum sonra kurutuyorum. kuruttuktan sonra da sürüyorum. yumuşaklık veriyo, böyle aman tanrım dedirtecek bi yumuşaklık değil ama kendini belli edecek bi yumuşaklık. yani kullandığım günlerle kullanmadım günler arasındaki farkı hissediyorum. bazen gün içinde canım sıkılınca da bi damla kullanıyorum. bilgi edinmek isteyen olursa diye yazıyorum; şişedeki miktar oldukça fazla. bir aydır kullanıyorum şişenin dokuzda biri bitti. oldukça kıvamlı bi yapısı var, bir fıs elinize yağı alıp iki elinizle saça iyice yedirmeniz gerekiyor. belki ikinci fıs da kullanabilirsiniz ama üçüncü bana fazla geldi. saçınızın diplerine sürmemenizde fayda var, çabuk yağlanan saç yapınız varsa dipleri yağlı gösterebilir ama onun haricinde kesinlikle yağlı göstermiyor. duştan önce saçınıza sürün 10 dk bekleyin diyenler var ama ben öyle yapmıyorum. şişe bitince bi daha alır mıyım? büyük ihtimalle alacağım.