-
- Konu Sahibi kirmizinci
Bu yagı nerden bulabilirim ve fiyatı ne kadar?bende kullanıyorum cidden çok güzel
başta bende de öyle oldu ama elinizde ürünü iyice dağıtırsanız ve az az alarak uygularsanız öyle olmuyor.ben 1 fındık büyüklüğünde aldım elimde dağıttım saçıma eşit sürdüm sonra aynı şeyi 2-3 defa daha yaptım.(benim de saçım sert ve kuru normalde)daha sonra da eşit dağılsın diye iyice tarayıp yukarıda da dolayıp topladım,uyuyup açınca saçımkremin hepsini emmiş yumuş yumuş olmuştu.emmesini beklemek gerekiyor yoksa tabaka gibi kalıyor yapış yapışBir de kremini de aldım ama onu beğenmedim saçı ağırlaştırmıyor (zaten saçım o kadar kuru ki hiçbir şey saçımı ağırlaştıramaz) ama yapışkan bişey bulaşmış gibi bi tuhaf yapıyor anlamadım nasıl kullanmam gerektiğini.
Bir de kremini de aldım ama onu beğenmedim saçı ağırlaştırmıyor (zaten saçım o kadar kuru ki hiçbir şey saçımı ağırlaştıramaz) ama yapışkan bişey bulaşmış gibi bi tuhaf yapıyor anlamadım nasıl kullanmam gerektiğini.
Kırmızısı hiç yeterli değil kuru saçlar için. Su gibi bişey. Sarısı daha yoğun yapılıydı ama morunu bilemiyorum mor sanırım sarıya benziyor.bende bunu mu alsam kremini mi alsam diye ikilemde kaldım yağını kullanmıştım ilk çıktığı zamanlar ama benim saçlarım çok kuru kremi daha etkilidir deyip aldım şuan evde duruyor arada bi yapıyorum ellerim bile yapış yapış oluyor.. bugün mor kapaklısını aldım saçlarım boyalı uçlar kırık ve kuru bi saç tipim olduğu için.. bakalım kırmızı ile arasında nasıl farklar var.. elseveden önce tony&guy saç serumu kullanıyordum o hepsine bin basardı benim için fakat bulamadım hiçbir yerde
ya bu toni and guy'ın serumları çok methediliyor gerçekten diğer serumlardan çok mu farklı? biraz ayrıntılı açıklayabilir misiniz?çünkü küçücük bir serum ml olarak ve fiyatı da bayağı pahalı.bende bunu mu alsam kremini mi alsam diye ikilemde kaldım yağını kullanmıştım ilk çıktığı zamanlar ama benim saçlarım çok kuru kremi daha etkilidir deyip aldım şuan evde duruyor arada bi yapıyorum ellerim bile yapış yapış oluyor.. bugün mor kapaklısını aldım saçlarım boyalı uçlar kırık ve kuru bi saç tipim olduğu için.. bakalım kırmızı ile arasında nasıl farklar var.. elseveden önce tony&guy saç serumu kullanıyordum o hepsine bin basardı benim için fakat bulamadım hiçbir yerde
ya bu toni and guy'ın serumları çok methediliyor gerçekten diğer serumlardan çok mu farklı? biraz ayrıntılı açıklayabilir misiniz?çünkü küçücük bir serum ml olarak ve fiyatı da bayağı pahalı.
ya bu toni and guy'ın serumları çok methediliyor gerçekten diğer serumlardan çok mu farklı? biraz ayrıntılı açıklayabilir misiniz?çünkü küçücük bir serum ml olarak ve fiyatı da bayağı pahalı.
Kırmızısı hiç yeterli değil kuru saçlar için. Su gibi bişey. Sarısı daha yoğun yapılıydı ama morunu bilemiyorum mor sanırım sarıya benziyor.
Toni and guy'ın yıpranmış saçlar için olan serisi ile nem veren spreyini kesinlikle alacaktım zaten,serumu da çok övülüyordu onu da alayım :) kalite kendisini belli ediyor iştemerhaba, ben eskiden tony&guy tüm serisini kullanıyordum kuru saçlar için ama bir süre sonra saçlarımı sertleştirdiği için bıraktım biliyosunuz arada bir şampuan değişimi yapılması gerekli.. serumunu indirimden 1+1 olarak almıştım bana çok uzun süre gidiyor mesela atıyorum dün elseve kullandım saçlarım çoktur benim 2 ye ayırıp 2 tutamada 2-3 pompa sıktım ama tony de 1 ve 2 pompa tüm saçlarıma yetiyordu ve sürer sürmez kendini belli ediyordu indirimde bulursam yine alacağım kesinlikle çok süper
ısı koruyucusunu da alayım o zaman arıyordum zatenbirde ısı koruyucusu var o da çok güzel fön çekmeden önce saçın tamamına -boy/uç- sıkıp fön çekildiği zaman hem işini kolaylaştırıyor hemde gerçekten saç daha az hasar görüyor ısıdan ya ben tony&guy çok seviyorum genel olarak sanırım :)
Toni and guy'ın yıpranmış saçlar için olan serisi ile nem veren spreyini kesinlikle alacaktım zaten,serumu da çok övülüyordu onu da alayım :) kalite kendisini belli ediyor işte
ısı koruyucusunu da alayım o zaman arıyordum zatenben indirimleri hiç takip edemiyorum ya yakalarsanız bana da yazar mısınız
Tabikide gorursem yazarim buraya insallah unutmam :) aynen ya kalite herseyde farkediyor iste