-
- Konu Sahibi kirmizinci
kızlar yanmış lastik gibi olmuş saça iyi gelir m,
Saç renginde herhangi bi acilma yapar mi?Hanımlar denediğim en güzel şey diyebilirim. Adı yağ fakat etkisi mucize. Kullandığınız bakım yağlarını unutun. Çünkü onlar çok kalın ve saçtan arındırmak için çok uğraşıyoruz. Parlatıcı serumları unutun. Çünkü onlar saçı ağırlaştırıp söndürüyor. Bu performansı beklemiyordum gerçekten. Banyodan önce sürdüm ilk kullandığımda. Bakım yağı gibiydi. Fazla bekleme şansım da olmadı açıkcası. Fakat gerçek etkisini yıkanmış temiz saçlarımda ve fön sonrasında gördüm. Ağurlaştırma yok muhteşem parlaklık var. Kırık uçlar ve sertlik yok ipek gibi saçlar var :)) şiddetle tavsiye edilir.
Saç renginde herhangi bi acilma yapar mi?Bende çok memnun kaldım hatta daha bitmeden bitane daha aldım
Saç renginde herhangi bi acilma yapar mi?Cok sağoll ttlmm :*
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saç renginde herhangi bi acilma yapar mi?hala kullanıyor musun bilmiyorum ama saç dökülmeni durdurdu mu canım ?
sç renginde açılma yapmıyor hatta benim uçlar daha açık renk normalde daha koyuSaç renginde herhangi bi acilma yapar mi?
Saç renginde herhangi bi acilma yapar mi?
peki ben pantene kullanıyorum hem pantene hem elseve yağ sorun olmaz dimi?sç renginde açılma yapmıyor hatta benim uçlar daha açık renk normalde daha koyu
ben nerdeyse 6 aydır kullanıyorum saçımdaki dökülmeler falan da azaldı kalınlaştı güzel bir ürün
peki ben pantene kullanıyorum hem pantene hem elseve yağ sorun olmaz dimi?Saç rengim sarı olduğu için açılıp açılmadığı konusunda bişey diyemeyeceğim ama üründen oldukça memnunum saçımdaki kuruluğu giderdi