Şampuan ve Saç Kremleri Elsev mi, blendax m, ipek mi kzlar yardm :?

blendax ve ipek bnce saçları kötü yapıyoo saçının hangi sorunundan rahtszısan ve nasıl olmasını istirosan elseve in çok çeşiti var bn şuann elseve in kırıklara karşı olanını aldım çok güzel yumuşak yapyıoo ayrıca kolayca istedğin şekle giriyo tavsiye ederim

jojobalı blendax ve pembe elseve memnun kaldıklarım.pembe elseve düzenli kullandığımda parlatmıştı saçımı kokusu da pembe sakızlar var ya öyleydi.jojobalı blendax ise boyalı saçlar için en ideali.yumuşacık yapıyor ve saç kremine bile gerek kalmadan saçımı tarayabiliyorum.

ya ben de ipek şampuan alıyım diyordum yağlanma artmaya başlamıştı saçımda dipleri yağlı daha çok ama o kadar çok elseve var ki, arı sütü saçımı dökmüştü ona rağmen elseve mi alsam diyesim geldi şuan saçımı tek dökmeyen bebek şampuanı o da tam temizlemiyor yan ürün olarak kullanılabilir ancak

ELSEVİN SARI RENKLİ OLAN ŞAMPUANIN KULLANDIM KOCA BİR ŞİŞE ALMIŞTIM AMA AŞIRI KEPEK YAPTI ASLINDA ÖNCEDEN DE KULLANMIŞTIM AMA O PEMPE ŞİŞEYDİ...ŞİMDİ DÜZELTMEYE ÇALIŞIYORUM SAÇIMI :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…