How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Şampuan ve Saç Kremleri Elsev mi, blendax m, ipek mi kzlar yardm :?

pamugum

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
2.844
1
641
39
kızlar cok kararsız kaldım bu 3 sampuan arasında suan panten kullanıyorum cok uzun zamandırda kullanıyodum ama son zamanalrda sac uclarımı sertlestirmeye basladı sanki yıkasamda tam temizlemedi gibi gelmeye basladı ve kepek yapıyor artık :çok üzgünüm: kremsiz acamıyorum saclarımı artık o derece kecelesti bide ki önceden hiç öyle bi sorunum yoktufikirlerinize ihtiyacım var :uhm:

ben glıss kullanıodum memnundum ama her yerden bulmak zor oluo şuan elsev onarıcı bakımını glıısın saç bakım maskesini kullanıorum ben memnunum

canım kesinlikle elseve diyorum başka bişi dmeiyorum zaten her saç için var bi ürünü sakın blendax kullanma keçe gibi yapıyor saçı ipek i denemedim bişey diyemicem yerimseniben

ben de GLISS kullanıyorum çok güzel
ama senin dediklerinin içinden
ELSEVE de iyidir.

bence gliss yada tresan ama ille bu üçünden diyosan blendax

Son düzenleme:
bende Elseve yi öneririm canım..kullanıyorum uzun suredır cok memnunum

elseve yağlı saçlar için hangisini kullanmak lazım genelde çoğunda kremli yazıo bnm saçım inanılmaz yağlı bide kremli şampuan kullanırsam yağdan saçım gözükmez sanırım delikafadulden
bitane dengeleyici var onun içine krem yok sanırım ama onarıcı olanın içinde krem varmı ???

kızlar neden elseve kaliteli dogru diyer taraftan sacı parlaklık veriyormu yumuşatıyormu dökmeyi durduruyormu nedenleride yazsaydınız memnun kalırdık

canım kesınlıkle gliss sıvı sac kremının sarısını al anında saclarını acıyor krem kullanmadan e sekılde verıyor ayrıca pantane sakın kullanma uzun sure kullandıgın için arada sampuanlarını degıstır elseve arı sutunu dene yada sarısını ve sacta kalan maskesınıde alabılırsın

kızlar neden elseve kaliteli dogru diyer taraftan sacı parlaklık veriyormu yumuşatıyormu dökmeyi durduruyormu nedenleride yazsaydınız memnun kalırdık

canım saç dökülmesiyle ilgili bişey diyemicem çünkü onun için doktorlar farklı bakım şampuanı veriyorlar (verdikleri bakım şampuanı ile saç diplerine masaj yapıp 2-3 dk bekletiyorsun, onun işlevi farklı yani; diğerini de sadece saçını temizlemek amacı ile kullanıyorsun) yine verdikleri şampuanla beraber normal şampuanını da kullanıyorsun. Elseve Loreal'in ; saçı yumuşacık yapıyor, parlatıyor; doktoruma saçlarım dökülüyor elseve kullanıyorum değiştirim mi diye sorduğumda şampuanın kaliteli değiştirme demişti. yerimseniben

Back