Elos epilasyon aleti hakkında acil bilgi rica ediyorum arkadaşlar..

Mxixsra

Paşa nın annesi
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
206
Yer
Antalya
Canlarım,lazer epilasyondan yıllar önce dili yanmış biri olarak,tekrar yaptırma konusunda yıllardır çekincelerim vardı.Ama artık yaptırma kararındayım,bir süredirde epilasyonda kullanılan aletleri araştırıyorum.Burada yani Antalya da bir merkezden bilgi aldım,kullanılan aletin ismi ELOS muş.Benim gibi açık tenli,kılları koyu renk ve sert olan biri için bu alet elverişli midir?Bilgilerinizi bekliyorum.Sevgiler:1hug:

Günlerdir bekliyorum 1 kişi bile cvp yazmamış.Demek oluyorki bu çok tanınmış bir alet değil.

bencede taninmis bir aglet degil hickimse yorum yazmadigina gore canim,
ayni senin gibi bende bir baslik acmistim bana yapilan epilasyon aletini bilen varmi diye hic kimse bilmiyorki cevap yazan oladi maglesef

bende elosu araştırıyorum yuzume yaptıracağımda elos yanı dıot lazer

arkadaşlar bu sistemi ben de yeni duydum ipl ve diodenin karışımı bir makine. şimdilerde son teknoloji ürünü olarak gösteriliyor. her renk kıl sarı, beyaz, gri... her kalınlıktaki kıl için ve cilt gençleştirme, cilt lekeleri için kullanılan bir makine. ben ankarada bile bulamadım. ist.da bir kaç merkezde. düşünsenize ince tüylerimizden bile kurtulma şansımız var artık. :66: kullananlar yazsa bişiler ne güzel olur ama henüz yeni geliştirilmiş bir sistem. aurora elos makinenin adı :52:

Günlerdir bekliyorum 1 kişi bile cvp yazmamış.Demek oluyorki bu çok tanınmış bir alet değil.
meraba valla ben 4 yıldır gidiyorum antalya mesa güzellik salonuna mehtap sahil yapıyor işlemi halen daha bitmedi :))))) gideceksenizde kesinlikle oraya gitmeyin 4 yıl önce tiko para verdim üstüne üstlük sürekli eleman değiştiriyor ve yeni birilerine soyunmak durumunda kalıyorsunuz rezalett

Back