Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
off offf hayatım boyunca bır yaza bıle ıstedıgım formda gıremedım.. evlendıgımde 60 kıloydum sımdı 68 kılo oldum ve evlenelı bır sene bıle olmadı...yuh bana demi... ama bu okuduklarım benı cok motıve ettı. artık yedıklerıme ıctıklerıme cok dıkkat edıcem..daha once sporla vs 59 kıloya kadar dusmustum.yenıden o kıloya ulasmak ıstıyorum. arkadaslar bırbırımızı motıve ederek basarabılırz dıye dusunuyorum.. sevgiler...
merhaba :) senin yazdıklarını okuyunca kendimi görür gibi oldum..ben 18 yaşındayım 93 kiloydum 80e kadar indim şu an 83 kilo falanımdır ama devam etmeye başladım tekrar inş bende 70leri görürüm
inşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz bazen küçük hatalar yapsak da, her şeyi bırakıp eskisi gibi olmak yerine en mükemmel halimizle başladığımız işe devam etmeye gayret etmeliyiz.anahtar cümle bu:)
istedikten sonra başarılamayacak şey yoktur. Ayrıca kader diye geçmek başarısızlığı baştan kaybetmektir. ınsan kaderini değiştiremez ama kaderine istediği şekilde yön verebilir.
harikasın devam et! asla vazgeçme..kendini her kötü hissettiğinde sadece ''eğer şimdi vazgeçmezsem ileride daha güzel ve daha sağlıklı olacağım''de..tebrik ediyorum seni cnmkaydirigubbakcemile5
bıde motıve olmam lazım 6 ay sonra allah nasıp ederse sözlenıcem bunun nişanı var düğünü var gelınlık nasıl gıyıcem yanımda yakısıklı atletık bı adam bende obez olucak ıs dııl ama gel gor kı aynı senın gıbı dolabı acıp cıkolata yıyorum bı ton sebze ve meyve doluyken ıcı slm herkeze barış ve ben nick li arkadasım bende gecen yaz evlendım 86 kıloyla boyum 1,69 evlılık zamanı stresten kılo verecegıme almıstım şimdi evlılık fotolarıma bakıyorumda çok pişmanım kılo vermedıgıme bir an önce kendini topla ve zayıfla bende yeni rejime girdim.lmaz:
Harika görünüyorsun. Tebrik ediyorum. Ben 12 kilo verdim 95 den 83 e inmek bile farkettiriyor. Yüzüm senin fazla kilolu yüzün gibiydi şimdi o yüzün yarısı gitti yarısı kaldı :)) 2-3 beden küçüldüm. Azime inançla herşeyi yapabiliriz.