Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar hepinizi aydınlatayım ben şimdi 3 gece tampona 1 2 damla elmayağı 1 2 damla sıvıyağ damlatıyorsunuz çünkü sıvıyağ koymazsanız vajinanız yanar.
daha sonra yataken bu tamponu içeri gönderiyorsunuz ve sabah kalktığınzda çıkarıyorsunuz ama vajinanızı yıkamıyorsunuz birde bunu adetten hemen sonra yapmaya başlıyorsunuz ve yumurtlama gününe yakın yani ve yumurtlama gününde eşinizle ilişkiye giriyorsunuz.
her gece 1 başka tampona yapıyorsunuz bunu eğer tampon sokamazsanız her gece başka pede aynı işlemi yapıp iç çamaşırınıza koyup öylede yatabilirsiniz.
3 gün yada 1 hafta yapabilirsiniz özelliği içerdeki iltihapı dökmek 2 gün yapabildim diğer gün tatile çıkınca yapamadım ama 2 gün içinde 1 tatlı kaşığı kokulu iltihap döktüm şimdi adetim olsun bitsin yine yapcam.
kullanan yoktur canım belkide
geçen ay yengem söyledi bana bu elma yağını. aslında adaçayının yağı bu ama adı elma yağı diye kalmış. onun 5 ay bebeği olmamış. bununla vajinal ölgeni temizle ve öle ilişkiye gir demişler. o ay hamile kalmış. oda diyor belkide ondan oldu diye a.s.
ya peki bu elma kremi cild güzellgi icin de ise yarior mu??
Yaptınız mı bir dahavalla ben 2 gün yaptım ama bende işe yaramadı yani hamile kalamadım.
ama muhakkak bi yararı olmuştur sonuçta azıcık iltihap döktüm büyük bir ihtimal bu ayda yapacağım yalnız şöyle birşey var bende hiçbir şekilde yanma yapmadı ben 2 gün sıvıyağla ile yaptım gecen ay 1 gün direk 2 damla damlatıp tampona öyle kullandım hiç yanma yapmadı.