• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elma yağı ile hamilelik

Merhaba elma yagini kullandiniz mi acaba??
Kullanamdim bn onu ic camsirima sürmüştü m nasil oldgnu bilmedigmden .ck yakti dayanamdm yapmadim...hamile kaldigim ay sogan kürü ve maydanoz süt buhari yapmistim .tek tüpüm tikaliydi

Kullanamdim bn onu ic camsirima sürmüştü m nasil oldgnu bilmedigmden .ck yakti dayanamdm yapmadim...hamile kaldigim ay sogan kürü ve maydanoz süt buhari yapmistim .tek tüpüm tikaliydi
valla benim tüplerimde en son bri sıkıntı yoktu.2 düşük yaşadım ikisinde de denediğim ay hamile kalmıştım ama bu sefer 4 aydır deniyorum olmadı. bu ay soğan kürünü deniyorum bakalımmm :)

yararı olmuş muydu acaba? ben de denesem mi ??
yararı oldumu bilmiyorum, çünkü o ara bir sürü şey denedim Rabbim hangisini vesile kıldı bilmiyorum. çok şükür çocuklarımız oldu, darısı başınıza.
malum bölgeye çok yakıcı şeyler sürmek zararlı, bende o yüzden sadece bir kaç kez çamaşırıma sürdüm:)

bende yeni kullanmaya başladım ama ben tampona sürüyorum da hiç etki olmadı acaba yeni oldugu için mi az kullandığım için mi bilemedim artık hayırlısıyla bebeğimi kucağıma almak istiyom :(

Merhaba bunu adetlen mi kaptınız. Bittikten sonramı? Kaçıncı gününde? Ben de deneyeceğim

Kızlar ya bu elma yağını kullanan var mı hala ..baya olmuş konuşmalar yapilali. .son durumlar nedir .biz de yapsak .bize yardımcı olur musunuz

Il
Kızlar ya bu elma yağını kullanan var mı hala ..baya olmuş konuşmalar yapilali. .son durumlar nedir .biz de yapsak .bize yardımcı olur musunuz
Tuyap varsa birebir tampona damlat 2 3 saat kalsın çıkar bi kaç gün yap akintin varsa iltihap vardır ama tüp alarmı bilemiyorum

Back