ben kullanmıştım:)Merhaba elma yagini kullandiniz mi acaba??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kullanmıştım:)Merhaba elma yagini kullandiniz mi acaba??
Kullanamdim bn onu ic camsirima sürmüştü m nasil oldgnu bilmedigmden .ck yakti dayanamdm yapmadim...hamile kaldigim ay sogan kürü ve maydanoz süt buhari yapmistim .tek tüpüm tikaliydiMerhaba elma yagini kullandiniz mi acaba??
valla benim tüplerimde en son bri sıkıntı yoktu.2 düşük yaşadım ikisinde de denediğim ay hamile kalmıştım ama bu sefer 4 aydır deniyorum olmadı. bu ay soğan kürünü deniyorum bakalımmm :)Kullanamdim bn onu ic camsirima sürmüştü m nasil oldgnu bilmedigmden .ck yakti dayanamdm yapmadim...hamile kaldigim ay sogan kürü ve maydanoz süt buhari yapmistim .tek tüpüm tikaliydi
yararı olmuş muydu acaba? ben de denesem mi ??ben kullanmıştım:)
yararı oldumu bilmiyorum, çünkü o ara bir sürü şey denedim Rabbim hangisini vesile kıldı bilmiyorum. çok şükür çocuklarımız oldu, darısı başınıza.yararı olmuş muydu acaba? ben de denesem mi ??
peki nasıl uyguladınız elma yağınıben bir elma yağı mucizesıyım....
12yıllık cocuk hasretınden kurtulmak için yapılan elma yağı uygulamasından sonra be dunyaya gelmişim..
canim bu yag ilei hamile kaldinnasıl yaptınız elma yağını bnde yapmak istiyorum
Tuyap varsa birebir tampona damlat 2 3 saat kalsın çıkar bi kaç gün yap akintin varsa iltihap vardır ama tüp alarmı bilemiyorumKızlar ya bu elma yağını kullanan var mı hala ..baya olmuş konuşmalar yapilali. .son durumlar nedir .biz de yapsak .bize yardımcı olur musunuz
Iltihap yanlış olmusPinarkemal75 anlamadım tüp varsa derken neyi kasettin