• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elma yağı ile hamilelik

Patricia

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
2.892
13
116
44
İstanbul
merhaba kızlar, bu sıtede okumustum ama topicki aradım bulamadım. rahimdeki ve yumurtalıklardakı iltahabı gidermek için adaçayı yağı(elma yağı) kullanıyorlarmış. ve ilhatap akıntı seklinde akıp gidiyormuş...
o merakla gidip aktardan aldım o yağı. gunluk pede doküp bekliyormuşsun ama benim soracağım sor, şimdi reglim dün bitti, ben bu yağı her gun sürecekmiyım yoksa sadece yumurtlama zamanıma kadarmı?
bir bilgisi olan lütfen beni aydınlatabilirmi???:sm_cool:

merhaba kızlar, bu sıtede okumustum ama topicki aradım bulamadım. rahimdeki ve yumurtalıklardakı iltahabı gidermek için adaçayı yağı(elma yağı) kullanıyorlarmış. ve ilhatap akıntı seklinde akıp gidiyormuş...
o merakla gidip aktardan aldım o yağı. gunluk pede doküp bekliyormuşsun ama benim soracağım sor, şimdi reglim dün bitti, ben bu yağı her gun sürecekmiyım yoksa sadece yumurtlama zamanıma kadarmı?
bir bilgisi olan lütfen beni aydınlatabilirmi???:sm_cool:

canım adetin bittikten sonra 6 yada 7 gün boyunca geceleri yapacaksın.pede dökülmeyecek yalnız.steril bir şeye damlatılıp vajinanın içinde sabaha kadar kalacakmış.o başlığı bende baştan sona okudum ve yaptımda
sanırım faydası oldu.akıntım azaldı.bu yağ iltihap için.

bende okumuştum o topigi zeytin yagla karıştırın diyodu o arkadaş yoksa yakıcı olabiliyomuş sogan kürünüde deneyebilirsin ibrahim saraç oglunun oda ne var ne yok temizliyo bende aldım o elma yagını ama daha yapmadım cesaret edemedim ama sogan kürünü yapıcam adet bitince

yaptım valla ama sadece bir gün :) dün yapmayı unuttum :)
pamuga damlattım ve vagınamın girişine koydum içine koymaya korktum. mentolümsü bir his verdi yanma gibi değildi. gelişmeleri haberdar ederim kızlar

canım bence pamuk steril değil mikrop kapabilirsin gazlı bez daha steril olabilir onu kullan bence bebek yapim derken bide iltihapla uğraşma

arkadaşım ben bahsettiğin konuyu daha önce okur okumaz kaydetmiştim.gerçekten çok ümitlendirici bir yöntem sanki;) istersen ben lafı fazla uzatmadan hemen bi kopyala yapıştır yapimmmm
"kızlar ben 2 yıllık evliyim ve son 1 yıldır korunmuyoruz..klomenden tutun gonafen,serephone herşey kullandım..sonra rahim filmi çektirdim temzi çıktı tüplerim açık..olmadı sonra aşılama oldum oda olmadıı neden sizcee piskolojik tamameen kafaya fazla takmamdan..neyse ben saddete gelim GEÇEN KUAFÖRDE Bı BAYANIN 7 YIL ÇOCUĞU OLMAMIŞ VE ONA HAMıLE KALAN Bı BAYAN ;1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMıŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMıLE KALMIŞ TABı BU KÜRDEN 3 KıŞı SIRAYLA HAMıLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GıTTıM VE ALDIM FıYATTIDA ÇOK UYGUN AYRICA BEN BUNA DıĞERLERıNDEN DAHA ÇOK ıNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..AYRICA babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo .."
işte o açıklamanın orjinal hali.zamanında bu bilgiyi bizle paylaşan arkadaşa da tekrar teşekkürler.sanada banada ve bizim gibi dert çeken herkese de bol şanslar:)

ben bir elma yağı mucizesıyım....

12yıllık cocuk hasretınden kurtulmak için yapılan elma yağı uygulamasından sonra be dunyaya gelmişim..

Aaaa ilk defa duydum bunu... Hakikaten deneyip yarar gören birileri var mı acaba sitede?
Anlatımda pamuğa döküp kiloda koydum denilmiş ama arkadaşlar vajina girişine sokulacak diyorlar :uhm: hangisi doğru uygulama acaba?

bende okumuştum o topiği çok yakıyormuş bence vajinaya koymak sakıncalıdır yapılabilecek başka şeyleri deneyelim arkadaşlar..

internette bu yağın faydalarında neden rahim iltihabıyla ilgli bir açıklama yok anason yağıda bu konuda faydası varmış araştırmak gerek zira araştırsanda cesaret edip yapmakta zor.bu tür konulara yer veren kadınların sitesinde birde doktorlar bir açıklama yapsa bu konuda daha aydınlatıcı olmazmıydı arkadaşlar.burada her arkadaşımızın derdi bir sadece bir çocuk ,çaresizlik içinde çırpınan onca insan var lütfen her konuda aydınlatıcı olalım .birlikten kuvvet doğar arkadaşlarŞeniz

mrb arkadaşlar bende bu yağı aldım adettim bittikten sonra uygulayacağım 1 yıl korunmuyoruz hamile kalamıyorum bu ay dr gidecem yağıda uygulayacam size yazarım sonuçları

Buraya girip tüm araştırmalarım sonucunda adaçayı yagını vajinama koyup 2 gün beklettim.7gün sogan suyunu içtim.11 günde incir suyunu kaynatıp ılık ılık içıp yumurtalık motorumu son gaz çalıştırdıktan sonra aynı ay allahın izniyle hamile kaldım ve 9 aylık oldum.bu benim için bir mucize.2 sene uğraştım.gıtmedıgım doktor kalmadı.hepsi bısey dedı.ama tedavimi ben kendim yaptım.anlamayanlar bana msj atsın.kımse bebeksiz kalmasın.benimki yolda:)

Back