adanalxix ebru sana kocaman aşığım:) Kayıtlı Üye 21 Nisan 2008 269 0 35 22 Mart 2009 Konu Sahibi adanalxix ebru #1 dün ilk defa elma tatlısı yaptım benm aldıgım tarifte içine krem şanti doldur diyordu güzeldi ama ben pek sevmedim sizce başka neler koyabilirim????
dün ilk defa elma tatlısı yaptım benm aldıgım tarifte içine krem şanti doldur diyordu güzeldi ama ben pek sevmedim sizce başka neler koyabilirim????
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 140.569 210.649 60 22 Mart 2009 Konu Sahibi adanalxix ebru #2 adanalı ebru .!.: dün ilk defa elma tatlısı yaptım benm aldıgım tarifte içine krem şanti doldur diyordu güzeldi ama ben pek sevmedim sizce başka neler koyabilirim???? Genişletmek için tıkla... Sütlü krema tariflerinden yapabilirsiniz güzel olur krem şanti biraz ağır gelmiş olabilir.
adanalı ebru .!.: dün ilk defa elma tatlısı yaptım benm aldıgım tarifte içine krem şanti doldur diyordu güzeldi ama ben pek sevmedim sizce başka neler koyabilirim???? Genişletmek için tıkla... Sütlü krema tariflerinden yapabilirsiniz güzel olur krem şanti biraz ağır gelmiş olabilir.
adanalxix ebru sana kocaman aşığım:) Kayıtlı Üye 21 Nisan 2008 269 0 35 23 Mart 2009 Konu Sahibi adanalxix ebru #3 evet yaglı gibime geldi krem şantiyle bende puding düşünmüştüm ama olurmu bilmem....
deniz_gunes Hayat devam ediyor... Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2007 17.040 11.252 23 Mart 2009 Konu Sahibi adanalxix ebru #4 Süt miktarını az tutarak yapacağın biraz yoğun kıvamlı pudingle yaparsan çok daha iyi oluyor.
sudem. sebebi hayatim yavrularim Kayıtlı Üye 22 Mart 2009 227 1 29 Ağustos 2009 Konu Sahibi adanalxix ebru #5 bende dise gelecek sekilde ,ama kesinlikle toz halinde olmayacak ceviz ile doldurmani oneririm elmalarin icini..tarcinda ilave edersen biraz harika olacaktir..
bende dise gelecek sekilde ,ama kesinlikle toz halinde olmayacak ceviz ile doldurmani oneririm elmalarin icini..tarcinda ilave edersen biraz harika olacaktir..