Lekeler, Çiller Elma suyu + limon suyu mucizesi.denenmiş !

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

echer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
108
2
Arkadaşlar uzun zamandır elma suyu ve limon suyunu yarı yarıya ölçülerle karıştırıp gece yatmadan önce yüzüme uyguluyorum.5-10 dk bekletip yıkıyorum,üstüne bir de abdest alıp yatıyorum.:KK12:sonuç gerçekten gözle görülür biçimde.bir gün yapsam bile cildimin rengi açılıyor,yağlanması kesiliyor,siyah noktalarım bile yok oluyor.denemenizi tavsiye ederim.şifa olur inşallah.:KK34:

hmmm bi denemek lazım,bende hafif çiller var,onlara da iyi gelebilir o zaman.ama neden özellikle yatarken? gün içinde de yapılabilir,ne de olsa 5-10 dakika :KK66::KK31:

üstüne abdest almanın bir etkisi var mı yoksa alınmasa da olur mu?:)
denemek lazım gerçekten iyi geldiyse...limonun asidik yapısı kimisine uymayabilir...

hmmm bi denemek lazım,bende hafif çiller var,onlara da iyi gelebilir o zaman.ama neden özellikle yatarken? gün içinde de yapılabilir,ne de olsa 5-10 dakika :KK66::KK31:
gece cildimiz hatta vücudumuz kendini bakıma aldığı için o saatler daha uygundur diye düşündüm canım.ama tabi tercih sizin :KK34:

üstüne abdest almanın bir etkisi var mı yoksa alınmasa da olur mu?:)
denemek lazım gerçekten iyi geldiyse...limonun asidik yapısı kimisine uymayabilir...

vallahi gülüm abdest almanın şüphesiz bir etkisi vardır :) maneviyatından ziyade kanıtlanmış olarak çakraları açıcı etkisi var.ama tabi tercih meselesi,almasanızda olur,ama yinede al bak emin ol faydasını hissedeceksin,göreceksinde.:KK54:

Arkadaşlar uzun zamandır elma suyu ve limon suyunu yarı yarıya ölçülerle karıştırıp gece yatmadan önce yüzüme uyguluyorum.5-10 dk bekletip yıkıyorum,üstüne bir de abdest alıp yatıyorum.:KK12:sonuç gerçekten gözle görülür biçimde.bir gün yapsam bile cildimin rengi açılıyor,yağlanması kesiliyor,siyah noktalarım bile yok oluyor.denemenizi tavsiye ederim.şifa olur inşallah.:KK34:

sadece açılma mı var çukur veya kahve lekeleri iyi gelir mi

sadece açılma mı var çukur veya kahve lekeleri iyi gelir mi

iyi geliyor canım :) mesela ben ağladıktan sonra göz kapaklarımda minik çiller olur çok tatlı duruyolar ama bunu yaptıktan sonra onlar bile geçiyor.ayrıca limonun kırışık azaltıcı etkiside varmış yeni öğrendm.

hemen deniycem sonucu bildiririm tesekkürler:KK34:

şu sıralar gülsuyu ve normal suda kaynatılmış ıhlamur toniğini kullanmaktayım kahve rengi lekler ve çillerim için fayda da görüyorum tabi yanında kullandıgım şeylerde var ama tonik olarak mükemmel o bitince bunuda denemek isterim sonuçta limon doğal bir leke açıcıdiye biliyorum...

Ben bişey sormak istiyorum, elma suyu derken, elmanın suyunu mu çıkarıyorsun? yoksa başka bir şekilde mi?

iyi geliyor canım :) mesela ben ağladıktan sonra göz kapaklarımda minik çiller olur çok tatlı duruyolar ama bunu yaptıktan sonra onlar bile geçiyor.ayrıca limonun kırışık azaltıcı etkiside varmış yeni öğrendm.

tşkkr ederim cnm :KK34:

Ben bişey sormak istiyorum, elma suyu derken, elmanın suyunu mu çıkarıyorsun? yoksa başka bir şekilde mi?

evet canım elmanın suyunu çıkarıyorum.rendeleyince suyu çıkıyor zaten,rendelediğimide elmalı turtada kullanıyorum.:KK1::KK1:ayrıca hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.:KK16:

Denemek lazım,bende de hafif hamilelik lekesi var gözümün altında belli belirsiz gerçi kendi geçiyor zamanla ama uygulayacağım...

X