Sivilceli Ciltler elma sirkesi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
podmena traffica testkadaşım hemde çok çok çok faydasını gördüm şimdi ilk önce elme sirkesini buz kalıplarına kouyuyorsun sonra her gece yüzünde gezdirip ardından bepahantem krem sürüyosun inin yüzündeki değişikliği farkedeceksin

peki elma sirkesini sulandrmadan mı kullanıyorsunuz.ben 4 gndür akşamalrı yüzmü yarı yarıya sulandırılmış elma sirkesiyle silip duruluyorum.faydası olurmu bilmiyorum.bir de bepanthenn hangisini kullanıorsunuz bende merhemi var.cildim karma acaba merhemi sürersem sivilcelenme yaparmı diye korkuyorum.

yok canım ben sulandırmıyorum direk elme sirkesini buz kalıplarına koyuyorum ve sürüyorum sürdükten sonrada kuruyunca bepehantem merhemini sürüyorum benim tek tük çıkan sivilcelerim var inan bana iyileştiriyor iz miz kalmıyor

elma sirkesini bende kullanıyorum:) 1 litre suya 2 yemek kaşığı döküp yüzümü bu suyla yıkıyorum çok iyi geliyor. elma sirkesini pamuğa damlatıp sivilcenin üstünde biraz bekletiyorum çok faydasını gördüm:)) hihoyyyt

ben de sabahları ac karınla bir bardak ilik suya 1 yemek kasıgı koyup ıcıyorum
bunun yanında gunde bi fincan da yeşil cay içiyorumm kızlar sıvılveler azalmaya basladı
ilac kullanmanın sonu yok ..
ben de artık dogal cozumler bulmaya calısorumm

bende 2 gündür uyguluyorum kızlar gelişmeleri yazıcam ilerledikçe
düzenli olarak kullanıcam bakalım

ben 15 gün düzenli olarak kullandım.ama hiçbir faydası olmadı.bir gün izlerims sönükleşiyordu bir gün bakıyorum kıpkırmızı olmuşlar ve o bölgede sivilce çıkmaya başlamış.bu günden itibaren elma sirkesini bırakıp lavanta kürüne başlıyorum.umarım bir faydasını görürüm.

kızlar ben su buharı yaptığımda içine elma sirkesi damlatıyorum valla çok güzel oluyo:))

elma sirkesi kötü kokuyo ama :bbo: ben durulama suyuma koyup saçıma döküyorum acayip parlıyo :icecream:

ben 3 gündür gece yatmadan önce yüzümü yıkayıp,kuruladıktan sonra pamuğa elma sirkesine batırıp yüzümün her yerine sürüyorum.yanağımda geçmek bilmeyen sivilce izleri ve sivilceler yavaş yavaş küçülmeye başladı,devam edersem tamamen temizleyeceğine inanıyorum.eşim bile farketti ve yüzün parlaklaşıyo mu senin dedi,çok şaşırdım.bence işe yarıyor.

çok merak ettim şimdi bende bi kaşık suyla bi kaşık elma sirkesini karıştrdm sürdm yüzüme bakalım düzenli kullanınca bişi olcakmı yazıcam bi hafta sonra :)

ya ama o cilt rengini cok acıyormus. zaten beyazım hortlak gibi dolanmim ortalıkta

ben yeniden başladım kızlar
çok araştırdım
gerçekten faydası oluyomuş
yeniden başladım
bu sefer sabırla kullanıcam

ben yeniden başladım kızlar
çok araştırdım
gerçekten faydası oluyomuş
yeniden başladım
bu sefer sabırla kullanıcam

Son düzenleme:
ben suyla bile karıştırsam,yüzümü kıpkırmızı yapıyorsizi kızartmıyo mu??

kızlar ya sirkeyi sürdükten yüzünüzü yıkıyomusunz?yıkıyosanız da ne kadar bekletiyosnz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…