Sivilceli Ciltler elma sirkesi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
peki elma sirkesini kullansıktan sonra kokuyu nasıl gidriyorsunuz yüzünüzdeki

ben de basladım kızlarr... dun gece surdum sabah acayıp bı berraklık vardı kırmızılıklarım hafıflemıstı sankıı... ooff ınss gececek super bsy yaa

bn her akşam temız yüzümüü pamukla elma sırkesı suruodum sankı 1-2 gun gusel geldı sonraa cok berbatt bı sekıl aldımm kaşıntılarr kızarıklarr ve koca kocaa sivilcelerr cıktı =(( belkidee bnaa yann etkii yaptıı :S:S

Kızlar elma sirkesini sulandırıp yüzüme sürdüm dün ve sonuç felaket. Yüzüm kıpkırmızı oldu bidaha asla sürmem mafoldumben

Ben dün ilk defa denedim.Elma srkesini pamukla suratıma srdüm ve yumuşaçcık yaptı:) kokuyu merak etmeyin kendiliğinden gidio fakat içerde sürdüğünüzde evi kokutabiliyor :KK70:

bende elma sirkesini bikaç gündür kullanıyorum yüzüm parladı sanki
başka deneyenler varmı arkadaşlar
faydasını gören

ben 15 gundur geceleri ve sabahlari suruyom pamuga damlatip ama bana hic bi faydasi olmadi:1no2:sivilceler bi gun biraz sonusuyo bi bakiyosun diger gun kipkirmizi daha buyuk.bende neden bi faydasi yok anlamiyom:1no2:

ikilemde kaldim kizlar bazilari cok memnun bazilarinda ise yaramamis kulansammi acaba

ben denemeye başlayı 2 gün oldu şu an etkisini görmek için erken ama kızarıklıkları azalttığını fark edebiliyorum....ve bana sanki sade kullanmayıp içine faydalı bişeler karıştırsak daha iyi olcakmış gibi geliyo..

X