• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Elma Sirkesi Yerine Üzüm Sirkesi ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ozlemmm123

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
21
0
6
35
Kayseri
Kızlar benim yüzümde böyle benekler var küçük küçük kahverengi lekeler. Hem ayrıca sirkeyle hergün geçene kadar silsem fayda eder mi? Yada yapan varsa geçirdi mi? Bende üzüm sirkesi varda fayda edermi elma sirkesi yerine.? Tesekkür ederim..

bildiğin varmı ? ayrıca ben yumurta akı ve limonu yüzüme sürdüm lekeler için iyi geliyo dediler. Birde 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 çorba kaşığı gül suyu 1 çorba kaşığı limon suyu bu elma yerine üzüm olurmu? ikiside sirke yani

bildiğin varmı ? ayrıca ben yumurta akı ve limonu yüzüme sürdüm lekeler için iyi geliyo dediler. Birde 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 çorba kaşığı gül suyu 1 çorba kaşığı limon suyu bu elma yerine üzüm olurmu? ikiside sirke yani

dediğin tarif de olur ayrıca üzüm sirkesi aynı etkiyi göstermez bence. ben elma sirkesini maden suyuyla karışıtırıp sürüyorum

kızlar maskeyi yaptım sivilcelerim geçti !!! yıkamaya gittim yüzümü yıkadım bi baktm iki tane sivilce yok olmuş !! tavsiye ederim :) ardındanda kremledm yüzümü :) iyi geliyo

Back
X