• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma sirkesi ve çiçek balıyla ayda 8 kilo...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar bir su bardağı ılık suyun içersine bir yemek kaşığı elma sirkesi ve bir çay kaşığı çiçek balı sabah ve akşam yemeklerden önce içilince ayda 8 kilo veriliyormuş ben dün başladım.kullanan arkadaşlarım etkisini görmüş inşallah bende görürüm.:delphin:

saol bilgi için yalnız bunu dietlemi uygulamak gerekiyo..yoksa bişey yapmadan öyle alışkın olduumz yeme şekliylemi yani bu türlüde yapınca faydası oluyomu ???

saol bilgi için yalnız bunu dietlemi uygulamak gerekiyo..yoksa bişey yapmadan öyle alışkın olduumz yeme şekliylemi yani bu türlüde yapınca faydası oluyomu ???

olur mu öyle şey. öyle olsa bütün kilolu insanlar bunu uygular ve inccik olurdu.

valla ben 1 senedir içiyorum o zaman erimem gerekirdi :roflol:
ama uygun bir diyetle birlikte yaparsanız sıkılaşmanıza yardımcı oluyor bu kesin..

arkadaşlar elma sirkesi çok faydalı ama eğer mide rahatsızlığınız varsa kesinlikle aç karnına içmeyin çok sakıncalı yağ yakıcı özelliği var ama tek başına elma sirkesi formülüyle zayıflanmaz diyet şart bi de iğrenç bi tadı var yaa!!

valla arkadaşlar ben 3 hafta yaptım uygun bit dietle 4 kilo verdim midesinde sorun olanlar asla içmesin tabi

arkadaşlar bende elma sirkesi ve balla 1ayda 4kilo verdim işe yarıyo hemde vücudumun sıkılaştığını hissediyorum
kaydirigubbakcemile3

Back
X