• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma Sirkesi ve Anne St

hanifta

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
120
0
641
Yozgat
elma sirkesini duymayan kalmamıştır herhalde kızım 6.5 aylık oldu ve kilolarım doğumumdan sonra dahada arttı 55 yukarısına alışık değilken 68im şu anda.elma sirkesine başlamak istiyorum ama anne sütüne etkisi varmı azaltıyomu daha doğrusu kullananlar varsa yazarmı lütfen

canım elma sirkesi sadece zayıflatmak için değil her hastalığa deva gibi bişey .ama emzirdiğin için ben önermiyim ben bebişimi emzirmediğim için içiyorum 1 hafta oldu kullanalı.bide biberiye hapı aldım emzirmeseydin sana tavsiye ederdim ben senın kılona düşmek için çabalıyorum:)süper bişi ilerde mutlaka tavsiye ederim yemek yemeyi istemıyorsun harika bişey kilolu bayanlara tavsiyem

aaa bben içmiştim hemde kırkım çıkar çıkmaz 1 ay kadar sütümde bi azalma olmamıştı.şimdide başlasam iyi olur aslında ama vakit bulamıyorum bu arada hala emziriyorum.

SAKIN!boşver kiloları bebişin daha önemli.o cahilliği bende yaptım,2 hafta lina sadece 100 gr aldı.vicdan azabı çektim resmen 2 ay geçti ama eskisi kadar sütüm taşmıyor.

benim bildigim emzirmek zaten kilo verdiriyor biraz sabırlı olun bence bende emziriyorum 36 gün oldu bebegim dogalı günde 1 saat yürüyüş hem sana hemde bebegine iyi gelir ve bol su iç ben faydasını gördüm

kızlar bu kilolar bize büyük bir sorun benimde kızım 3.5 aylık 15 gündür içiyorum ama azalma olmadı aksine iyi geldi sütüm az olduğu içinde anne sütü mamada içiyor ...bol su birazda spor birde korse giymeyi deneyin faydasını görürsünüz ...inşallah eski kilolarımıza döneriz ve mutlu sağlıklı bebişlerimizi büyütürüz:)

Back