- Konu Sahibi puccakanka
-
ya bende kullanıyorum 1aydır ama hiç kilo veremedim ama kabızlığıma çare oldu nasıl kullanmalıyım açmı tokmu ben bi yatmadan önce bir bardakta gün içinde içiyorum
dur bakalım 15 gün olsun öyle görürsün etkisini hemen 3 günde etkilemez ben 4 kilo verdim bir ay ayda şimdi ara verdim 15 gün sonra yine başlıycam bu arada troit var ve hiç zayıflayamıyodum
Kızlar bal koymasak olmuyor mu bunun içineBirde hangi marka elma sirkesi kullandınız merak ediyorum :)
günde iki kere mi içtin yemeklerdern kıstın mı cnm ?
smt nasıl karn hareketleri yapıyorsun
arkadaşlar ben sabahtan beri bu kürü araştırıyorum okadar mucizevi yorumlar okudumki,işe yaramıyor diyen yok ben bugün başladım,
kullanımı:
1bardak ılık suyun içine 1 çorba kaşığı elma sirkesi bunu sabah aç karnına içiyorum bide gece yatarken,(fazla kilosu olanlara 3kez öneriliyo ) öteki türlüyseniz fazla kilonuz yoksa günde 2 kere bunu uyguluyoruz,yemekden 15-20dk önce,,, okadar heycanlıyımki,bu sefer bundan fayda görmeyi ümit ediyorum,varmı aranızda uygulayan ve yararını gören paylaşırsanız sevinirim
kilom 63.3 şuan
son halim(60.4) eveli gün çekildim 1 şubatta yani(01.02.2012),,buda size moral olsuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?