- 30 Ocak 2012
- 35
- 4
- 96
- Konu Sahibi puccakanka
Tebrik ederim süper kilo vermissiniz Darısı banaa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 10 gündür içiyorum çok faydası oldu gören şaşırıyo nasıl kilo verdin diye sabah akşam içiyorum 2 kilo verdim devam etcem bakalım inş dahada veririm
59.7'yi gördüm hayatımda ilk kez bu sabaaahhhhhhhhhhh:119::124::122::119::124::122:
canım nasıl başardın elma sirkesiylemi
Bende canım ama bal kılo aldırtıyomus dıye yazmıslar balsız ıcıyom ıcsemmı ballı acep
arkadaşım hangi marka kullandın bide bal koydunmu cvp sevinirim:)
Bal kulanın arkadaşlar migdenızı delmesin
fersan kullanıyorum bal iki çay kaşığı kouyorum ama dolu şekilde sirkenin tadını gideriyo eğer zorlanıyosan burnunu sık iç kokusunu alma daha rahat içiliyo içtikten sonrada bir dakika falan gripmiş gibi ağzından nefes al ver miden bulanmaz kusmayı engelliyo bir kilom daha gitti inanamıyorum hala
cvp için teşekkürler ben o kadar çok içtimki bunları okuduktan sonra tekrar başlamak istiyorum eşimin dalgası oldum sirke küpüne döndün diyor içiyorum içiyorum bişey olmuyor belki bal koymuyordum ondan olabilir markada farkediyor herhalde bide senin dedigin markayı alacambende aslında kötü marka almamıştım