Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Elma sirkesi saçıma bir şey yapar mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Bademli Cikolata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
848
306
133
Kızlar merhaba.Ben kepeklerim gitsin diye son durulama suyuma şişem vardı 1 ltrelik içine göz kararı elma sirkesi kattım çalkaladım döktüm.Yapış yapış olmadı.Ancak yine de korkuyorum.Bir şey yapar mı? :26:

canımgoz kararı derken ne kadar mesela yarım cay bardagı kadarmı?eger oyleyse ıyı ayarı.elma sırkesı sacı parlatır besler yumusatr canım ben her banyoda dokerm sacıma ve cok memnunum.helede sacın boyalıysa sacının ph degerı 11 cıvarı olmalı.sac kremı surunce 8-9 arasına ınıyor ve elma sırkesıylede durulayınca sacın ustndekı gozeneklerı kapatıyor ve ph degerını 5-6 ya ındırırmıs.bunuda yenı ogrendım elma sırkesı kesınlıkle kullanılması gerek dıye dusnyorm canım

Evet o kadar hatta daha bile az olabilir.Yarım ltlik şişe vardı.İlkten doldurdum onu içine az bişey damlattım işte yaklaşık 10-15 damla kadar.Sonra aynı işlemi yine tekrarladım.Saçımın rengi doğal,kumralım.Daha yaşım küçük boyatamıyorum

anladım canım oranıda ıyı yapmıssın kullan bı zararı olmaz aksıne yararı olaaktır

evet yapar. kırıkları onarır, kepekleri giderir, saçını parlatır. iyi şeyler yapar yani kullanmaya devam... çok faydasını görürsün. en kötü yanı kokusu. oda uçup gidiyor bir müddet sonra

1 hatadır her banyodan sonra sirke kullanıyorum çok fydasını gördüm krem kullanmıyorum artık çünkü sirke zten yumuşacık yapıyor ama sanki kokuyor ya da bana mı öyle geliyor bilmem huzursuz olmaya başladım haftaya devam edermyim bilmem kesinlikle hem paratıyor hemde elektriklenmeyi önlüyor kokusu olmasa süper bişe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…