• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Elma sirkesi & Gül suyu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Bademli Cikolata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
848
306
133
Kızlar ben yüzüme elma sirkesi sürüyorum akşamları yarım saat bekletiyorum.Annem tvde duymuş sivilcelere ve cilde iyi geliyomuş. :21: Üstüne yıkayıp gül suyu sürüyorum.Aranızda elma sirkesi kullanan var mı?İşe yarıyo mu? :26: Şimdilik 5 gündür falan kullanıyorum kuruttu sivilcelerimi.Zaten çoğunlukla alnımda var.İyi geliyo gibi. :71: Sabahları da dove sabun ile yıkıyorum.Elma sirkesi hakkında yorum alabilir miyim :80: :17:

bende elma sirkesi kullanıyorum.. hem cildime iyi qeliyo hem sivilcelerime.. bi akrabama önermiştim çilleri qitti onunda.. bi de saçıma kullanıyorum :) su değişiminden dolayı kepekli.. iyi qeliyo :)

evet bende elma sirkesi kullanıyorum ama 1 fincan maden suyuna yarım fincan elma sirkesi karıştırıp öyle kullandım. etkilere gelince alnımda bir türlü geçmeyen ufak siviceleri yaklaşık 1 ay içinde kuruttu hepsi döküldü şimdi tertemiz. görenler yüzün ne güzel olmuş diyor.

evet bende elma sirkesi kullanıyorum ama 1 fincan maden suyuna yarım fincan elma sirkesi karıştırıp öyle kullandım. etkilere gelince alnımda bir türlü geçmeyen ufak siviceleri yaklaşık 1 ay içinde kuruttu hepsi döküldü şimdi tertemiz. görenler yüzün ne güzel olmuş diyor.

hmm denemek lazım,sağol cnm

merak ettim bree nasıl yaparsınız bunu . pamukla sürüp bekliyor musunuz ? sonra yıkıyo musunuz ? ne kadar beklersiniz ?:86:

Ben direkt sürüyorum bişey katmıyorum veya suyla hafifleştirmiyorum :39:

merak ettim bree nasıl yaparsınız bunu . pamukla sürüp bekliyor musunuz ? sonra yıkıyo musunuz ? ne kadar beklersiniz ?:86:

Ben normal elma sirkesini (markalı) pamuğa döküp yüzüme sürüyorum.Zaten bi kaç dakika içinde çekiyor yüzüm canım.Yarım saat bekletip yıkıyorum. :10: Ama berbat kokuyor hihi :31:

Ayrıca bu gün sivilcelerim iyice küçüldü dökülücek nerdeyse. Ama ben sonra da üstüne gül suyu sürüyorum. Artık sabahları da dove sabunla yıkıyorum. Hepsi geçicek inş. :21:

Ben direkt sürüyorum bişey katmıyorum veya suyla hafifleştirmiyorum :39:

Ben normal elma sirkesini (markalı) pamuğa döküp yüzüme sürüyorum.Zaten bi kaç dakika içinde çekiyor yüzüm canım.Yarım saat bekletip yıkıyorum. :10: Ama berbat kokuyor hihi :31:

Ayrıca bu gün sivilcelerim iyice küçüldü dökülücek nerdeyse. Ama ben sonra da üstüne gül suyu sürüyorum. Artık sabahları da dove sabunla yıkıyorum. Hepsi geçicek inş. :21:

ayyy inaşlh :) bende yapıcam ben bide tv de görmüştüm bi fincan elma sirkesi bi fincan sodayı yapıyorlar faln ama ben yapacim bunu .) inaşlh bnmkiler de gider :71:

Ben 5.sınıfa giderken tam 5 ay gül suyu kullanmıştım.Sadece sivilcelerimi azdırmaktan başka bir işe yaramadı.Sonra 8.sınıfta elma sirkesini tam 2 ay denedim.Hiç bir işe yaramadı durmadan kızarıyordu.

saf sürerseniz kızarabilirsiniz ben maden suyuyla karıştırıp sürüyorum hiç kızarmıyo vala çok memnunum. 1 kahve fincanı maden suyuna 1 kahve fincanı elma sirkesi deneyin yine kızarıyorsa yarım fincan elma sirkesi koyun. hem maden suyu da yağlanmayı dengeliyo gibi geldi bana.

Kızlar ben de dün kullanmaya başladım elma sirkesi ve sodayı ama yüzümde acayip bir kızarma oluyor, normal midir bu? Sirke katkısız asetik asit içermeyen sirkeden ama anlamadım.

kızlar cildi parlaklaştırıyor mu peki canlandırıyor mu yani? öyleyse ben de kullanayım cvplarınız için şimdiden teşekkürler

Kızlar biraz yoğundum kusura bakmayın. Bende kızarma falan olmadı :S Cildiniz hassas olabilir. Parlaklaştırdığını duymuştum. Sivilcelerim tam geçmedi hala pürüzlü cildim biraz. Gül suyu da cildi temzilemek için iyi bence. Sabahları da dove sabunla yüzünüzü yıkamayı deneyin. bence iyi :)

sadece 1 - 2 haftadır yüzümdeki güneş lekeleri iççin elma sirkesi ve gül suyunu karıştırıp sürüyorum. yarım saat bekletip yıkıyorum . ve gözle görülür azalma var lekelerde. böyle giderse 2 haftaya hiç lekem kalmayacaak :) süper bişey bu deneyin bencee

Başlığı görünce dayanamadım yazayım istedim. Ben elma sirkesi ile karbonatı karıştırarak aynı şekilde yaklaşık yarım saat bekletiyorum. Lekelere ve sivilceleri kurutmak adına iyi geliyor. Asıl etkisi lekeler içinmiş. Kızarma falan hiçbir etkisi yok. Hatta cildini temizle çık dışarı. Mis. Deneyin derim :)

kızlar ben ergenlikten beri kendimi bildim bileli hep yüzüm sivilce lekeleriyle doluydu yaklaaşı 1 buçuk hafta sirke ve gülsuyunu karıştırıp gece yatmadan önce yüzüme sürüyorum sabah uyandığımda da katranlı sabunla yıkayıp bu sefer sadce gül suyu sürüyorum gerçekten çok iyi geliyor lekelerin rengini açıyor benim çoğu lekem gitti bir iki yer kaldı artı gül suyuda gözenekleri sıklaştırıyor diye duydum gerçektende doğruymus bence kesinllikle denemelisiniz

Back
X