dün 90 kilosu olan arkadaşımla telefonda görüştüm elma sirkesi ve balla 2 ayda 17 kilo verdiğini söyledi ve inanamıdım onun kilo verdiğini duyunca hevese geldim bugün bende başlıyorum.onun kilo verebileceğine inanın hiç inanmazdım o verdiyse bende verebilirim.
arkadaşım ben balsız içiyorum yarım bardak suya göz kararı 1 tatlı kaşığı flan koyuyorum aç karnına içiyorum bana göre baya faydası oldu yani ama herhalde herkese göre değişiyo çünkü balsız içip etkisini görememiş olan arkadaşlarımız da var :içelim:
bende bugün başladım ama birşey sorucam bu sirkeli ballı suyu günde kaç öğün ve yemeklerden öncemi sonramı içiyorsunuz ben sabah yemekten yarım saat önce içtim baya iştahımı kapattı acaba sadece sabahları içsem yetermi yoksa 3 öğün içmekmi gerekiyor arkadaşlar :uhm::uhm:
:slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bütün forumları yakın takiben okudum araştırdım 1,5 aydır kullanıyorum 4 kilo gitti 64 düm 60 tartıda çıkıyorummm:))) ve şiddetle tavsiye ediyorum
Merhabalar bişey soracağım.
Ben bal koymak istemiyorum sadece sirkeli su içmek istiyorum. Ama başlığın ilk sayfalarında yemekten sonra denmiş, özellikle akşam yemeğinden sonra. Son sayfalarda da aç karnına içilecek denmiş.
Ben de başlayacağım ama karar veremedim şimdi hangisi doğru :sm_confused:
Aç karnına mı, yemekten sonra mı??
Cevap yazarsanız çok sevinirim.
Teşekkürler şimdiden a.s.
valla ben de nasıl uygulasamki diye baya bi araştırdım en sonunda Maranki hocanın dediği gibi yapmaya karar verdim
sonuçta hem aç hem tok içenler de işe yaradığını söylüyor
şöyleki;
sabah aç karnına ılık limonlu su
kahvaltıdan 20 dk sonra kadar sirkeli su ( bir bardak ılık suya bir çorba kaşığı sirke bir çay kaşığı da bal,ben karanfil de ekliyorum karanfil de metobalizmayı hızlandırıyomuş )
akşam yatarken de yine sirkeli su
slm arkadaşlar ben bir haftadır sadece sabah ve akşam bal koymadan içiyorum diyet yapmıyorum günde 1-1,5 saat spor yapıyorum kilo olarak tartılmadım ama geçen hafta vucüt ölçülerimi almıştım bugün baktımdahihoyyyt belden:3cm kalçadan:3cm basenden:2 cm gitmiş :lepi: bilmiyorum genede spordanmı sirkedenmi:uhm:
cnm karanfil tadını deqiştiriyormu ? bende deneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?