selam günaydın öncelikle dediğim gibi 1,5 ay oldu sabah kalkarkalkamaz aç karnına (tuvalete çıktıktan sonra) ilk 1 bardak sirkeli sonra 2.bardak su içiyorum sonra yarımsaat sonra 1 dlim kepek ekmek ve az kahvaltı zaten bi süre sonra canın istemiyor ve gün boyu 2,5 litre su ve tuvaletle dost oluyosun ne kadar çok tuvalete gidersen o kadar vücudunda yağlar gidiyo hissediosun zaten sonra akam eve döndüğünde aç oluyosun doğal olarak gene 1 bardak sirkeli üstüne 2 bardak su ama ben sirkeyi 2 yemek kaşığı koyuyorum midesinde prblem olan az koysun ve sürekli bel hareki yapıyorum ve incelmeyi gözle görüyosunn canım:)kükrer cam şişede kullanıyorum ben
evet arkadaşlar dün tartıldım 1 kilo daha vermişim 2.aya giriyorum 5 kilo çokk güselll ama etimde yumuşama olduuu yağlar gidiyor kızlarrr:)))elma sirkesinin tozunu biraz arttırdım ama:S ve bel hareketlerinin sayısını arttırdımmm bakalımmmm önümüzdeki hafta başı tekrar tartılcam haberdar ederim sizi
selcan canım baya iyi kilo vermişsin ben sabahları kullanmıyordum yarından itibaren kullanmaya başlıyorum
yanlız sana bir sorum var tatlım sanrıım bal kullanmıyorsunn öylemii
birde sirkenin markası tatlımm oda fark ediyor yorumlara bakılırsa sabırsızlıkla bekleyom cevabını delikafadulden