Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 çay kaşığı bal.Bana göre bardağa 1 parmak sirke koymak çok miden bu yüzden ağrıyabilir.

saol canım.parmağım ince:jeyyar: dediğin ölçüye denk geliodur umarım.teşekkürler uyarın için ölçerek koyucam

Slm kizlar ben araniza yeni katildim,hihoyyyt

Bu karisimi burdan okuyup heveslendim.Bu site bana cok yardimci oluyor.Deneyimlerin yazilmasi harika birsey.
Herkese tsk.lera.s.

Diyete basladim,insAllah bu karisminin faydasini gorurum.kaydirigubbakcemile2
Dun ve bugun ictim.sabah;

1 su brd.ilik su 1 tatli kasigi sirke,1 cay kasigi bal koyuyorum.
Tadi fena degil ki ben sirkeden nefret ederim koksundan falan....

Gelismeleri bildiricem.
:smiley-cool:
sevgiller.....a.s.

su oda sicakligindami yani damacadan direkt bardagi koysak olurmu bi kasik bal bi kasik sirke ogle ve aksam yemeklerinden sonra bi bardak dimi

vallahi ben direkt damacanadan içiyorum, 1er tatlı kaşığı ekliyorum yemeklerden sonra içiyorum genelde, ama önce içsem daha iyi olur sanırım

Zeysb tesekurler arkadasim beni bilgilendirdigin icin rabbim sanada hayirli evlatlar nasip etsin

slm arkadaşlar bende bir hafdadır kullanıyorum sirke ve bal karışımını faydasını görmeye başladım yanlız sizlere bir sorum olcak çok afedersiniz büyük abdesimi yaparken sanırım çok yağlı bunun sikeli karışımla bir alakası varmı diyette yapıyorum azda olsa sipor bu iksiri sürekli kullanan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

ben de 4 gündür iciyorum kilo olarak bi değişiklik yok zaten ben kilo vermekten cok yağ yakmak istiyorum kilom iyi ama göbek ve basenlerde yağlanma var..iyi gelir umarım.

arkadaşlar merhaba uzun bi aradan sonra tekrar burdayım sizleri özledim ara verdiğim dönemde epeyde kilo aldım umarım bendede işe yarar hepimize kolay gelsin

merhaba,arkadasima bu formulu tavsiye ettim ve bikac gundur yapiyo,,yanliz size onun bi kac sorusu var,,,

kendisi her yamekten sonra bi bardak su ve 1 yemek kasigi sirkeyi karistirip iciyo....yani her ogunden sonra yeni yapiyo kendine(boyle olurmu)
bide bal koymuyo (sanki bal da kilo yapmasin diye,,,,boyle olurmu)

az once bi yerde gordum aslinda yemeklerden once icmek gerekirmis..........ne dersiniz???

ben faydasını gördüm ama yarım saat spor da yaptm hergün ramazanda bırakmıştm 2 kilo aldım şimdi tekrar başlıyrm

ben faydasını gördüm ama yarım saat spor da yaptm hergün ramazanda bırakmıştm 2 kilo aldım:mymeka: şimdi tekrar başlıyrm

ben 5 gün once içmeye başladım ama aşırı dercede tatlı abur cubur yedim bu beş günde yinede faydası oldu gibi bugun diyete başladım diyetle berarber içicem bakalım nolcak fisfisfis

ben de her öğün yeni yapıyorum bi sorun olcağını zannetmiyorum
bal doğal bi tatlıdır kilo aldırmaz balın olması daha iyi iki yönden icerken mide bulandırmıyor ayrıca tatlı ihtiyacını karsılıyor.yani o arkadasn bal koymazsa sonra canı tatlı cekerse daha cok kalori alır diye düsünüyorum

ben bal sirkenin mideye verecegi zararida onler asiti tolere eder diye dusunuorum

haklısın.balda mucizevi bisey soncta.benm 5.günüm sanki bi değişiklk var gibi ama psikolojik olarak mı etkileniyorum bilmiyorum :) bir ay gecince anlıycam etkileniyor muyum yksa gercekten yağ mı yakıyorum :)

arkadaslar bned eyarın bu ormülü denemyi düşünüyorum...ama sanırım 3 defa sirke çok olabilir...günde 2 defa sabah aksam ve bal ekleyerek deniycem...gelişmeleri yazıcam:enbuyukkk:

elma sirkesinin cok faydali hic bir yan etkisi olmadigi soyleniyo,,,,ama bide mideye zarar vermesin diyosunuz...........anlamadim arkadasim gunde 3 defa iciyo zararlimidir yani,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…