- Konu Sahibi fundagul_888
-
böyle bi konu açılmış ve hiç cevap gelmemiş...üzüldüm doğrusu...sanırım bu yazı alıntı çünkü aslını bir blogda gördüm ve turşuyu kurdum...bismillah bugün açtım turşumudaha önce deneyen varsa paylaşımda bulunmak isterim
Canım sanırsam 10gğndür içiyorsun ..etkilerını gormeye başladınmı ?bnde elma sirkemş yaptım ama ,tam olmadı ,olunca bu turşuyu kuruca m inş
yani ne desem valla bilemedim :44: kısaca özet geçeyim en iyisi...sigarayı bıraktım ve 1 ayda tam 8 kilo aldim....hamilelikler dahil hiç görmediğim bi kiloydu bu...kendimi toparladım,diyet ve yürüyüşe başladım...hergün 10 bin adım orta-hızlı tempo...birbuçuk saat kadar sürüyordu....1 ayda 3 kilo verdim ve 70 te takıldım kaldımama öyle böyle değil,naparsam yapayım 69.9 yok...yürüyüşü iki katına çıkardım,oruç tutar gibi gezdim,sporu bıraktım,serbest yeme günü yaptım,yok yok yok...1 ay kadar aynı yerde saydım....o çaresizlikle nette gezinirken bu turşuyu gördüm...aman yap gitsin bi bu kaldı dedim hazır bim sirkesiyle kurdum ben ama...bi açtım su yemyeşil ama yazar normal demiş....o günden beri içiyorum,tadıda öyle fena değil ama sarımsak koutuyo nefesi...hani su içince gider falan demişler ama gitmiyo
şimdi gelelim benim kiloya di mi....bu sabah itibariyle 65.8 i gördümama sorsan ki turşudan mı,direnme süreci mi bitti ? işte onu bende bilmiyorum..ama hergün 500-600 g gidiyo...10 gündür yürüyüşe çıkmıyorum,çıkamıyorum....nişanımız vardı hafta sonu,hem diyeti bozdum hem de turşuyu kokar diye içmedim
cumartesi 66.3
pazar 66.8
pazartesi 66.8
salı 65.8
içmeye başladığımdan beri gördüğüm ilk artı pazardı....hemen o an gidip içtim,kokar mokar tok tutar dedimişte bugün pat diye düştü yine...
sözde özet yazıcaktım heee
Bu arada zahmet edip baya yazmışsın ..çok sağol cnm ..yani ne desem valla bilemedim :44: kısaca özet geçeyim en iyisi...sigarayı bıraktım ve 1 ayda tam 8 kilo aldim....hamilelikler dahil hiç görmediğim bi kiloydu bu...kendimi toparladım,diyet ve yürüyüşe başladım...hergün 10 bin adım orta-hızlı tempo...birbuçuk saat kadar sürüyordu....1 ayda 3 kilo verdim ve 70 te takıldım kaldımama öyle böyle değil,naparsam yapayım 69.9 yok...yürüyüşü iki katına çıkardım,oruç tutar gibi gezdim,sporu bıraktım,serbest yeme günü yaptım,yok yok yok...1 ay kadar aynı yerde saydım....o çaresizlikle nette gezinirken bu turşuyu gördüm...aman yap gitsin bi bu kaldı dedim hazır bim sirkesiyle kurdum ben ama...bi açtım su yemyeşil ama yazar normal demiş....o günden beri içiyorum,tadıda öyle fena değil ama sarımsak koutuyo nefesi...hani su içince gider falan demişler ama gitmiyo
şimdi gelelim benim kiloya di mi....bu sabah itibariyle 65.8 i gördümama sorsan ki turşudan mı,direnme süreci mi bitti ? işte onu bende bilmiyorum..ama hergün 500-600 g gidiyo...10 gündür yürüyüşe çıkmıyorum,çıkamıyorum....nişanımız vardı hafta sonu,hem diyeti bozdum hem de turşuyu kokar diye içmedim
cumartesi 66.3
pazar 66.8
pazartesi 66.8
salı 65.8
içmeye başladığımdan beri gördüğüm ilk artı pazardı....hemen o an gidip içtim,kokar mokar tok tutar dedimişte bugün pat diye düştü yine...
sözde özet yazıcaktım heee
Bu arada zahmet edip baya yazmışsın ..çok sağol cnm ..
Arkadaşlar bu konuyu blogumdan alinti yaparak actim. Sorularinizi sorabilirsiniz. Ciddi anlamda duzenli kullanimda beklentinizin uzerinde kilo vereceksiniz emin olun. Ozellikle istah konusunda sorunu olanlarda kesin cozum. Denenmemis hicbir yontemi paylasmiyorum. Mide konusunda sikintisi olanlar varsa bu karisimdan once zeytin cekirdegi yontemini kullanip mideyi onarmak ve sonra karisimi uygulamak gerekiyor. Sorularinizi buradan blogdan iletebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?