Elma krom sağlıklı zayıflama

vimjo_moderator1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
695
0
0
İstanbul

Nuslank Elma ve Krom Zayıflama 48 Kapsül Detay Bilgisi
--------------------------------------------------------------------------------

Fazla kilo ve bölgesel yağlanmalar için geliştirilen elma krom şaşırtıcı sonuçlar veriyor. Yanlış beslenme alışkanlıkları, uzun süre kilo yan etkili ilaçların kullanımı, hareketsiz yaşam tarzı ve çeşitli hormonel hastalıklar gibi sebepler beraberinde kilo ve bölgesel yağlanma problemlerini getirebilir. Elma kromun devreye girdiği yer ise kiloya sebep olan sorunlar tespit edildikten ve bu sorunlar çözüldükten sonrasıdır. Elma kromun görevi bir şekilde sağlıksız bir hale gelmiş ve şekli bozulmuş vücudu ve insan sağlığını normale çevirmektir.

Yanlış yemek alışkanlıkları - Fast Food

Günlük hayat temposu nedeniyle ayaküstü yenen yemeklerle geçiştirilen öğünler, çok fazla hazır ya da dondurulmuş besin ile beslenmek ve özellikle ev hanımlarının hamur işi merakı insan sağlığını çok olumsuz etkileyen ve kalıcı kilo sorunu yaratan yanlış beslenme alışkanlıklarıdır. Yanlış beslenirken az yemek bile kilo aldırabilir. Neredeyse tamamen bir hayat tarzına dönüşen bu alışkanlıklar bağışıklık sistemini zayıflatıyor ve metabolizmanın hızını yavaşlatıyor. Bu durumda yağların depolanması kaçınılmaz bir sonuç olur. Elma krom formülünün yağ parçalayıcı özelliği inatçı yağ depolarını bile parçalayabilir.

Hareketsiz yaşam tarzı

Spor, egzersiz ya da yürüyüş gibi aktivitelerden yoksun bir hayat tarzı hareketsiz bir yaşam tarzıdır. Bu durumun yol açtığı sorunlar insan vücudunu oldukça olumsuz etkiliyor. Depolanan besinler yakılamadığı için Obezite problemiyle bile karşılaşılabilir. Özellikle sürekli oturarak çalışan insanlar bölgesel şekilde yağlanabilir. Bazen bu yağlar o kadar inatçı olur ki bu yağlardan kurtulmak için ağır sporlar yapmak zorunda kalırsınız. Elma krom ile bütün bu zorunluluklar ortadan kalkıyor. Elma krom formülünün yağ depolarını enerjiye çeviren özelliği hem spor yapma isteği için gerekli olan enerjiyi hem de yerleşik yağ kütlelerini parçalayarak bölgesel incelme sağlıyor.

Yanlış yemek alışkanlıkları ve hareketsiz yaşam obeziteyi ve obeziteden kaynaklanan birçok hastalığı tetikleyebilir. Elma krom bu riski yok eden bir gıda takviyesidir. Elma krom koruyucu kimyasal içermez ve hiçbir yan etkiye sahip değildir.

Kilo yan etkili ilaç kullanımı

Bazı ilaçlar ve bu ilaçların uzun süre kullanımı aşırı kilo aldırabiliyor. Üstelik bu tarz kilo alımı kurtulunması en zor şişmanlık sebepleridir. Elma krom bu özellikteki yağlanma ve kilo artışlarını bile önemli oranda etkileyebilir.

Not: elma krom ilaç tedavileri ile birlikte değil, tedavi bitiminde kullanılmalıdır.

Hormonel bozuklukların sebep olduğu kilo artışı

Hormonel dengesizlikler, çeşitli hormon hastalıkları, guatr ve troid sorunları kilo aldırabilir. Bu süreçte alınan kilonun yemek yemekle bir alakası yoktur ve kontrolsüz kilo artışıdır. Bu ve benzeri hastalıklar tedavi edilmediği sürece kilo vermek imkânsız bir hale gelir. Eğer hak etmediğiniz bir kiloya sahipseniz ve çaba göstermenize rağmen kilo alımı devam ediyorsa mutlaka hormonel testler yaptırın.

Not: elma krom hormonel tedaviler sırasında değil tedavi bitiminde kullanılmalıdır.

Kilo vermek ve form da bir vücuda sahip olmak için kiloya neden olan sorunları öğrenmeli ve sorunu çözmek için buradan başlamalısınız.

Ürün hakkında detaylı bilg ve sipariş için tıklayınız

Son düzenleme:
günde 2 yeşil elma yemeniz daha sağlıklı ve aynı etkiyi yapıyor

bu ürünün yanında zaten diyet ve düzenli spor yapılmalı

zaten bunlar yapınca kilo verilir

merhabalar cevizli kek bu ürün normalde herhangi bir sağlık sorunu yoksa kişinin sağlık sorunundan kastim kişinin metabozliması bile yavaş çalışıyor ise doğal olarak etki almada gecikebiliyor buda çok normal ...

bende daha çok kilo artışı oldu nedense...

Daha evvelde belirtmiş olduğum gibi eğer sizde metabolizma ile alaklı yavaşlık veya guatr yada troid var ise metabolizmanız ya çalışmıyor yada yavaş çalışıyor doğal olarakta kilo verimi geç sağlanabiliyor eğer dilersenin daha detaylı bilgi için 7/24 çalışan müşteri temsilcilerimize ulaşabilirsiniz ..Sağlıkla kalınız..

ben günde 1 tane içerek 1,5 ayda 7 kilo verdim
ve birdaha geri almadım:kedi:
tvde çıkan zayıflama ilaçları öldürüyor haberlerinden sonra eşimin zoruyla bıraktım ama daha çok kilo vermem lazım(10) bilmiyorumkismile eşimden gizli gizli içsemmi acaba alsanaalsanasmile

arkadaşlar içinde ne olursa olsun sonuçta doğal olmayan bir zayıflama yöntemi.bu ilaçlar yüzünden böbrek rahatsızlığı yaşayan bir çok örnek var.geçenlerde nefes darlığı sıkıntısıyla doktora gittim bana zayıflama hapı kullanıp kullanmadığımı sordu,bir süre kullanmıştım.nefes darlığına,alerjik tepkimelere bile neden oluyormuş nerden aklıma gelebilirdi ki.herşeyin doğalı güzel.biraz sağlıklı beslenme biraz spor herşey tamamdır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…