• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma kokan parfüm

damllaa

mutlu...
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
425
2
316
merhaba arkadaşlar,elma kokusu arıyorum.Bazı markaların elma kokularına baktım ama istedigim koku degildi hiç biri.Hani bir zamanlar üzerinde arı maya resmi olan yeşil silgiler vardı ya,işte o kokuyu arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim:)

ya ne güzel kokardı o silgiler , bilen varsa yardımcı olsun bende bayılırdım o kokuya.. :utangac:

bir zamanlar joop'un all about eve parfümü vardı mis gibi yeşil elma baharat karışımı kokardı hatta o silgilere yakın bir kokuydu..sonra o kokuyu kaldırdılar ama d&p lerde taklidini bulmak mümkün..orjinalini tutmuyor ama fransada,almanya da bile araştırttım ama üretilmiyor maalesef:(((

o silgilerin kokusunu hatırlamıyorum ama favori parfümüm DKNY Be Delicious.
yeşil elma :) nefis bir koku bence,denedin mi bilmiyorum ama..

DKNY be delicious evet burdan tüm kullananlara sevgilerimi yolluyorum:)))
harika bi parfüm,parfümüm.. yaz kış demeden kullanırım daha yeni 100ml aldım 50lik hemen bitio diye
red delicious da çok güzel ama özellikle be delicious mükemmel ya DKNY nin en iyi parfümü bence
bi de bunu sevenler ralph laurenın şimdi ismini hatırlayamadığım mavili şişesini denesinler o da süper çok fresh

kızlar o elma kokan parfümün adı -POLO RALPH LAUREN-
3 senedir vazgeçemediğim tek kokudur:lepi:

nina ricci şahane elma kokuyor

$ninaricci_ad_nina.jpg

Biçok kişide yazmışş gerçi ama bende DKNY Be delicious diyorum yeşil elma olanı :)

Elma kokulu parfüm arayan varsa bit pazarı konumda DKNY Red Delicious satıyorum:)
Elma kokusuna benziyor.

Son düzenleme:
o değilde ben o silgilerden sormuştum geçen aklıma geldi kırtasiyeye.
kaldırılmış çocuklar kokuya alışıyor ya:1:

merhaba arkadaşlar,elma kokusu arıyorum.Bazı markaların elma kokularına baktım ama istedigim koku degildi hiç biri.Hani bir zamanlar üzerinde arı maya resmi olan yeşil silgiler vardı ya,işte o kokuyu arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim:)

Donna karan be delicious eğer beğenmezsen beni döv elma kokusu o silgiler gibi aynen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back