- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
- Konu Sahibi deniz diyette
CansınOlsun canım sorun değil.sen iyi ol da bildiririm.
Hepimiz iyi olalım güzel olalım, taş gibi olalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CansınOlsun canım sorun değil.sen iyi ol da bildiririm.
Ben hastane diyetine devam balım, ama kahvaltı yapmadım kendime göre biraz değiştirerek yapıyorumGünaydın yeni bir diyet listesi oluşturmak için güzel bir gün.
Geçmiş olsun canım greyfurt iyi geliyor varsa evde.Kızlar kahvaltı yapmadım aç karna çay içtim tansiyonum düştü sanırım iyi değilim
Biraz daha iyiyim canım, okuldayım üstelik nöbetçiyimGeçmiş olsun canım greyfurt iyi geliyor varsa evde.
insallllllaaaaaahhhh.Cansın
Hepimiz iyi olalım güzel olalım, taş gibi olalım
kolay gelsin birseyler ye az da olsa sonra telafi edersin.Biraz daha iyiyim canım, okuldayım üstelik nöbetçiyim
İnşallah canımmmZayıflama uğruna sağlığınızdan
insallllllaaaaaahhhh.
Sağol fıstık size de kolay gelsinkolay gelsin birseyler ye az da olsa sonra telafi edersin.
bende cuma ins 56.5 den aşağı gelirim.burası gerçekten cok motive ediyor ıyıkı varsınızİnşallah canımmm
İnşallah fıstıkbende cuma ins 56.5 den aşağı gelirim.burası gerçekten cok motive ediyor ıyıkı varsınız
Masallah canim. Helal olsun sanaCanım benim çocuklar biri 9 biri 6 biri 4 yaşında 3 erkek masallah. Diyelim.
Amin canım cumlemizinkini ins.Masallah canim. Helal olsun sana
Allah daim etsin.
Özletme kendini.Kizlar, benim internet paketim bitmek uzere. Az az bakip çıkıyorum.
Gelemem pek beni mazur görün
Sağol balım, sabah vardı ama yemedimAtes böceği menün guzel olmus. Protein ağırlıklı afiyet olsun. Bugun portakal yok muydu menude