- 15 Nisan 2015
- 89
- 71
- 88
- 36
- Konu Sahibi fincandelisi
-
Ayy çok pardon Eylül, TeşekkürlerInsallah hayalindeki kiloya ulasirsin bu arada 30 ekim yanlis olmus eger burdan gakip edeceksen sonra yanilgiya düsme
DüzelttimInsallah hayalindeki kiloya ulasirsin bu arada 30 ekim yanlis olmus eger burdan gakip edeceksen sonra yanilgiya düsme
Şimdilik iyi hissediyorum aslında bakalim ama yumurta oladabilir ilerleyen süreçte, teşekkür ederimSabah iki tane yumurta da ye bence, bişey olmaz korkma. Diyet biraz sert geldi bana
En azından direncin azalmaya başladığında hemen 2-3 tane yumurta ekle. Bu kadar sert diyetler biraz yanlış geliyor banaŞimdilik iyi hissediyorum aslında bakalim ama yumurta oladabilir ilerleyen süreçte, teşekkür ederim
çok iyi yaa maşşallah. düzenli olarak yapılamasa bile acil durumlar için kurtarıcı bi detoks gibi. yada kilo durduğundada vücudu şaşırtmak için yapılabilir. belki bende kilom durduğunda 1-2 günlük yapabilirim. sizede başarılar dilerim inşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız. takibinizdeyimGünaydın 5.günden merhaba 69.500 geldi kilom (4 günde 3.100 kg), kaçamak yapmadım. Bugün biraz yürüyüş ya da leslie 3mil yapacağım 40 dakikalık olan. Biraz hareket ederek destekleyeceğim çünkü diyete alıştım acikmiyorum canım atıştırmalıkta istemiyor artık. Güzel ilerliyor benim için bozmadan devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?