• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma Diyeti 2 Haftada 10 Kilo

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Son günlerin modası haline gelen elma diyetiyle karşınızdayım. Herkes soruyor biliyor musunuz paylaşır mısınız diye? Aslında netten bulmak zor değil ama insanlar biraz da güven istiyor. Size şimdi yüzde yüz etkili ve sağlıklı bir diyet olan elma diyetini sunuyorum. Yapan arkadaşlarım çok memnun kaldı. 2 haftada 10 kilo veriliyor bu diyetle. Tabi ki hatırlatmak isterim kişiden kişiye ve bünyeden bünyeye bu oran değişebilir.

Sabah güzel bir kahvaltı yapıyoruz. Kahvaltıdan önce 2 su bardağı ılık su içiyoruz.

Kahvaltı:
  • 1 katı yumurta
  • 1 dilim peynir
  • 3 adet zeytin
  • yeşillik, domates, salatalık vs
  • 1-2 dilim kepekli ekmek
  • Şekersiz veya az şekerli çay
  • Kahvaltıdan 2 saat sonra yeşil elma yiyoruz. 2 saat sonra tekrar yeşil elma. Gün içerisinde toplam 5 yada 6 adet elma yemiş olacağız. Elma yeşil ve orta boy olacak bilginize. Bu şekilde diyetimizi 2 hafta uygulayacağız. Haftada 5 kilo veriliyor. Tavsiye olarak elma diyetinin yanında günde 2 bardak yeşil çay ve 2 litre su öneriyorum.
Kolay gelsin, afiyet olsun:)

Not: Kahvaltı harici elmadan başka bir şey yenmeyecek:((kaynak:çiğdemce lezzetler)

bugün başladım 1,68 boy 71 kiloyum 9 aylık oğlum var doğumdan sonra kalan kilolar maalesef=(
daha önce deemiştim gaydası oluyor ger.ekten şimdi tekrar başladım umarım gider bu kilolar

4 günde 3 kilo vermiştim bırakmak zorunda kaldım ama zorlamadı güzel bi diyet. Herkesin bunyesi metabolizması farklı olduğu için herkeste farklı etki yapabilir bi çok diyet denedim en kolay uygulayabildiğim diyet bu diyebilirim

Zor mu geciyor nden kine ?

Ben ofise geldim kocaman bi yesil elma yedim limonlu suyum ve sekersiz cayimlq birlikte ,bira ters yapicam oglen peynir zeytin domates salatalik yiycem , sonra aksamada yesil elma dusunuyorum ,
Acikma oluyor mu

yok zorluk açısından değil de iradem zayıf sanırım benim yemek kokusu alınca yiyesim geliyo=)

sadece elma ile de olacak gibi değil öğlen bir tabak çorba ya da bir kase salata da yenebilir diye düşünüyorum. sadece elma sağlığımızı etkileyebilir kızlar. bende yarın başlamak istiyorum :)

merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 gündür elma diyeti yapıyorum yalnız kahvaltım normal kahvaltı ve arada tatlı tırtıkladığım da oldu akşamları tavuk ve salata ve yoğurtta yedim bozuldumu acaba diyetim lütfen bana cevap yazın sadece elmayla dayanamıyorum çünkü :((

merhaba,
haftalardır araştırdım yormları okudum ve bugünde karar verdim
sabah tartıldım 72,3 kg.kahvaltımı sölenenler gibi yaptım şimdiye kadarda 2 elma yiyebildim ben yanlız öğlende cacık ve 1 kepçe çorba içtim.umarım sorun olmaz :) gün gün yazıcam arkadaşlar 13 kilo fazlam var umarım biranönce verebilirim

Back