Ellerimizin resimlerini paylaalm kzlar :D

kısçeler şimdi oje sürdüm tırnacıklarıma ama telefondan çektiğim için renk kırmızı gibi çıkıyo normalde pembiş hatta fuşya:)

ama varyaaa yaniçok şeker bi pembe süperrr tam yazlık tavsiye ederim sizede flormar 382

ehe ehe hazır ojelerimi yeni sürmüşken ben de bi resim ekleyeyim dedim:))hihoyyyt

Son düzenleme:
cnmların hepinizin elleri gerçektn gsl ve bakımlı.. yakışanıda bu zaten dimi amaaaaa sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile5

bu arada Cornelia26 cnm tırnaklar orjinal mi yhaw ne kaddar uzun fisfisfis tü tüü masallahh :jeyyar:

cnmların hepinizin elleri gerçektn gsl ve bakımlı.. yakışanıda bu zaten dimi amaaaaa sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile5

çok güzel düşünmüşsün bu topiği:)kk ya hangi ellerle yazıldığını görüyoruzkaydirigubbakcemile5hihoyyyt

Orjinal mervecim :) Ben kısa tırnak kullanamıyorum.. Yıllardır uzun benimkiler..

kızlar bunlarda benm eller.. sizinkiler kadar bakımlı deiller ama idare edin artık.. oje falan kullanamıorum abdest dolayısıyla ama ellerimin temiz olmasına çok özen gösteririm.. bende bu ellerle yazıoruk canım kk mıza..

cnm ne gsl işte pamuk gibi ellerinn :teselli: a.s

merwem senn ellerde çok hoş yuzukte çok yakımış ayrıca sanada kocaman bi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…