Ellerimi sevmek istiyorum, yardım....

semanurum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
162
0
96
Afyon

sizce elim çok mu çirkin. çok kafama takıyorum, oje sürünce iyice nefret ediyorum ellerimden,ten rengime göre çok esmer ellerim, vücuduma göre çok tombul, yaşıma göre çok kırışık nasıl daha iyi olabilir, çok kafama takıyorum, sevmediğim tek yerim....

neden bu kadar diikkat çekici oje sürüyorsun o zaman ten rengini dene parmaklarını uzun gösterir

Ellerin güzel sadece oje seçimin yanlış.Açık tonlar sürmelisin.

Bencede oje seçiminiz yanlış....
Böyle renkler kullanmayın....
Daha naturel renkler kullanın.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama ellerinizi kremsiz bırakmayın...

tşk kızlar, ilk işim o ojeleri silmek oldu ellerimden. benim de içime hiç sinmiyor ama çok seviyorum o tonları, aksine açık tonları sevemedim ama ellerime uyan renleri arayacağım. bu arada kremi eksik etmiyorum ama sanırım bu kış ellerimi çok fazla ani şekilde sıcak-soğuk suya sokup çıkardım üstüste-hayatımda ilk kez ellerim çatladı kışın, bir de güneş çıktığından beri ellerim bebek arabasını sürerken aşırı güneşe maruz kaldı sanırım iyice berbat oldu yanii...

tırnaklarınızı uzatabilirsiniz cunku uzun tırnak parmakları daha uzun ve zarif gosterir ve french yapmanızı tavsiye ederim hem acık renkler hemde bakımlı gorunmenizi saglar

Son düzenleme:
bence uzatıp küt törpü yapın. çok yuvarlak ve kısa olduğu için gözünüze kötü gözüküyordur bence

Tırnaklarını oval değil düz kesebilirsin.
Sedefli oje kullanma,ya natürel şeffaf renkler veya sedefsiz kırmızı tonları kullanmanı öneririm.
Pembe seviyorsan flormar 379 tavsiye ederim.Şeker gibi bir renk ve sürmesi-çıkarması çok kolay.

Elleriniz kötü değil, inanın.
Bir arkadaşım vardı. Elleri kalın ve büyüktü. Tırnakları çok çirkindi.
Düzenli olarak manikür yaptırın.
Tırnak bakımınızı yapın. Limon yağıyla ovabilirsiniz.
Kalyon kullanın tırnaklarınızın kırılmaması için. İşe yaramazsa güçlü tırnak cilaları var bir sürü alın tırnaklarınızı uzatmanızda yardımcı olur.
Tırnaklarınız uzadıktan sonra french kullanın hep. Açık renkler veya. Çok güzel olur.

Allaha cok sukur tam yaratmis, sukretmek lazim

hem abarttigin kadar birsey goremedim ben :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…