• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerimi nasıl beyazlatabilirim?

82seyhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
160
2
46
Ankara
kızlar merhaba benim sorunum ellerimin sarı renkli olması özellikle de el parmaklarımın eklem yerleri sarı sarı her görenin dikkatini çekiyor ve görenlerin " ellerine kınamı sordun ? senin ellerin neden sarı? boya ilemi uğraştın? "vs vs sorularından artık bıktım :14:artık ellerimi gömleğimin kazağımın içine saklıyorum. sırf bu yüzden yüzük bile takmıyorum yüzükle ellerim daha dikkat çekecek diye:14:bildiğiniz krem yahut doğal yöntem varmı paylaşırsanız çok sevinirim....

İzlediğim bir uzakdoğu dizisinde,kızların ellerinin beyaz olması için
Bir kaba sıcak,başka bir kaba çok soğuk su koyup önce soğuğa sonra sıcağa batırıyorlardı ellerini
Doğruluğundan emin değilim,ama uzakdoğuluların bu tarz bakımları vardır
Konuyu görünce aklıma bu geldi,paylaşayım dedim :)

Son düzenleme:
İzlediğim bir uzakdoğu dizisinde,kızların ellerinin beyaz olması için
Bir kaba sıcak,başka bir kaba çok soğuk su koyup önce soğuğa sonra sıcağa batırıyorlardı ellerini
Doğruluğundan emin değilim,ama uzakdoğuluların bu tarz bakımları vardır
Konuyu görünce aklıma bu geldi,paylaşayım dedim :)

teşekkür ederim canım paylaşımın için:)

bu bir sağlık probleminin belirtisi olabilir bir doktora danışın bence. sigara içiyor musunuz veya kansızlık gibi bir probleminiz var mı?

kesinlikle bir doktora görünmenizde fayda var. eller genelde c vitamini fazlalığı varsa sararır ama sizinki bir değişik. bir an önce doktora gidin:31:

Ben bazen bir tutam karbonat alıyorum avucuma, üzerine de limon sıkıyorum bol bol...
Ovuşturuyorum ellerimi sonra 1 dakika boyunca.
Mis gibi pamuk gibi oluyor inanamazsın.
Bir de ben 7-8 yaşından beri sürekli el kremi kullanırım. Çünkü ellerimin kuruduğu hissine kapılırsam içim gıcıklanıyor dokunamıyorum kumaşlara falan :S
Çocukluktan beri krem kullandığım için herhalde herkes hayran kalır ellerime, özellikle sorarlar napıyorsun diye.
bir de ayda bir falan banyoda ellerime de ipek keseyle kese yaparım. Çıkınca da bolca krem sürerim. Sonuç: pürüzsüz bembeyaz eller.
Tavsiye ederim.

bu bir sağlık probleminin belirtisi olabilir bir doktora danışın bence. sigara içiyor musunuz veya kansızlık gibi bir probleminiz var mı?

sigara alkol vs kullanmıyorum... kansızlık problemimde yok... bir çok cilt doktoruna danıştım çok testler yapıldı ama malesef bir yanıt alamadım...en azından bunun sebebini bilsem...

kesinlikle bir doktora görünmenizde fayda var. eller genelde c vitamini fazlalığı varsa sararır ama sizinki bir değişik. bir an önce doktora gidin:31:

çok gittim doktora kanda sarılık testi yapıldı ama yok hiç bir problem çıkmadı. kafama çok takıyorum artık...

Ben bazen bir tutam karbonat alıyorum avucuma, üzerine de limon sıkıyorum bol bol...
Ovuşturuyorum ellerimi sonra 1 dakika boyunca.
Mis gibi pamuk gibi oluyor inanamazsın.
Bir de ben 7-8 yaşından beri sürekli el kremi kullanırım. Çünkü ellerimin kuruduğu hissine kapılırsam içim gıcıklanıyor dokunamıyorum kumaşlara falan :S
Çocukluktan beri krem kullandığım için herhalde herkes hayran kalır ellerime, özellikle sorarlar napıyorsun diye.
bir de ayda bir falan banyoda ellerime de ipek keseyle kese yaparım. Çıkınca da bolca krem sürerim. Sonuç: pürüzsüz bembeyaz eller.
Tavsiye ederim.

canım sorunum ellerimin kuruması çatlaması falan değil benim sorun ellerimin rengi... eğer karbonat ve limon karışımı beyazlatıyorsa mutlaka denerim...teşekkürler:):34:

Teninin alt tonundan dolayi olabilir mi? Benim tenimin alt tonu sari, ellerim de sarimsi görünür ama dikkat cekecek kadar degil. Rengi cok soluk, özellikle siyah oje sürdügümde ölü eli gibi oluyor ellerim. :18:
Ellerinin üzerindeki damarlarin rengi ne?

Teninin alt tonundan dolayi olabilir mi? Benim tenimin alt tonu sari, ellerim de sarimsi görünür ama dikkat cekecek kadar degil. Rengi cok soluk, özellikle siyah oje sürdügümde ölü eli gibi oluyor ellerim. :18:
Ellerinin üzerindeki damarlarin rengi ne?

canım elimin üzerindeki damarlar belirgin değil. ama kolumdaki damarlar yeşil mavi arasında. ama benim elim gibi ellere sahip insan hiç görmedim şimdiye kadar....

canım arap kızı kremi var, aktarlarda satılıyor 3 ya da 4 lira olması lazım. kremin rengi pembe. her gün düzenli olarak kullanmanı tavsiye ederim, deriyi zamanla beyazlatıyor gerçekten.

Back