Ellerimi hissetmiyorum

Panik yapmadan hemen acile gidin lütfen,hemen.
Birçok sebebi var el veya ayak uyuşmasının,beyin damarlarında tıkanıklık da bunlardan biri. Arkadaşlarım yazdığı gibi felcin bir belirtisi olabilir.

Lütfen acile başvurun

Konuyu açtıktan sonra girmeye fırsatım olmadı tekrar. Tüm günüm hastanede geçti. Serum falan verdiler kasılmalar hafifledi. Ellerimdeki uyuşma henüz geçmedi ama. Kan alındı, B12 eksikliği vitamin eksikliği denildi. Yarın tekrar polikliniğe gidicem. O an eşimin gelmesini beklerken çok korktum, o yüzden yazdım buraya. Çocuğumda perişan oldu tüm gün. Rabbim kimseyi elden ayaktan düşürecek kimseye muhtac edecek duruma getirmesin. Çok sağolun hepiniz. İnşallah daha iyi olurum, hala kucağıma almakta zorlanıyorum. Çok üzücü..

UYuşmanız nörolojik olabilir bende de b12 eksikliği var uyuşma sorunu yaşamadım ihmal etmeyin lütfen acil şifalar diliyorum

öncelikle sakin olun bende de b12 eksikliği vardı hemde baya baya eksikti özellikle uyurken bacaklarımda ve ellerimde uyuşmalara sebep olurdu ama tek sebep bu değildi aynı zamanda boyun düzleşmem varmış öğrenciyken çok eşya taşımaktan masa başında oturmaktan falan o da yapabilirmiş egzersizlerle atlattım çok şükür sizde kısa zamanda atlatırsınız umarım b12 tedavisiyle geçmezse ayrıntılı bi taramadan mutlaka geçin iyi akşamlar

Sizi korkutmak istemem ama el ayak uyusmasi hayra alamet degildir pek.

Insallah basit birseyden kaynaklidir

Neyse fazla detaya girmeyim ama hemen doktora gidin.

Geçen sene benim de sol tarafım uyuştu başım kolum ve bacağım
Sürekli bir karıncalanma ve hissizlik hali vardı
3 değişik hastane MR lar tahliller filmler emg sonucunda depresyonda olduğuma karar verdi

Ben de bir donem bir anda ayakta duramamaya yuruyememeye basladim hemen doktora randevu alip gitmistik ertesi gun..megersem eklem romatizmasiymis 5 sene fln deposilin vuruldum her ay..mutlaka bir doktora gorunun, gecmis olsun..

Edit: Doktora gitmissiniz, bence ilk mesajinizi guncelleyin, yoksa insanlar doktora gidin yazmaya devam edecekler..

Korkutmak istemem ama iyi bir nöroloji uzmanına gidin ms hastalığı var. Onun belirtilerine de benziyor umarım değildir

benimde 2 aylık bebeğim var aynı senin gibi ellerim uyuşuk yumruk yapamıyordum.ellerimde özellikle bas parmak yüzük ve küçük parmağimda vardı.sürekli ellerime masaj ve boyun hareketleri yaptım azaldı hemen hemen geçti gibi.

İnşallah iyi olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…