- 29 Mayıs 2016
- 173
- 274
- 103
- 38
- Konu Sahibi huysuzamatatligelin
-
Korkutmak istemem ama iyi bir nöroloji uzmanına gidin ms hastalığı var. Onun belirtilerine de benziyor umarım değildirKonuyu açtıktan sonra girmeye fırsatım olmadı tekrar. Tüm günüm hastanede geçti. Serum falan verdiler kasılmalar hafifledi. Ellerimdeki uyuşma henüz geçmedi ama. Kan alındı, B12 eksikliği vitamin eksikliği denildi. Yarın tekrar polikliniğe gidicem. O an eşimin gelmesini beklerken çok korktum, o yüzden yazdım buraya. Çocuğumda perişan oldu tüm gün. Rabbim kimseyi elden ayaktan düşürecek kimseye muhtac edecek duruma getirmesin. Çok sağolun hepiniz. İnşallah daha iyi olurum, hala kucağıma almakta zorlanıyorum. Çok üzücü..
benimde 2 aylık bebeğim var aynı senin gibi ellerim uyuşuk yumruk yapamıyordum.ellerimde özellikle bas parmak yüzük ve küçük parmağimda vardı.sürekli ellerime masaj ve boyun hareketleri yaptım azaldı hemen hemen geçti gibi.merhaba hanımlar cok zor yazıyorums uan bunları. Bikç gündr ell ve ayaklarmds uyuşma oluydu ara ara ama pek önemsemiypdum. Bu sanahda oldu aynısı ve şuan ellerimi çok zor kullanıyorum. 7aylk bebeğm var kucağıma almayakprkuyorum düşürürm diye. Bu geçmeyen uyuşukll neden olabilir? Emziriyprum bunumla ilgisi var mıdır? Doktora gidicm düzelmezse başına gelen varsa lyafen yardmcı olsun
Güncelleme:doktora gittim
İnşallah iyi olursunuzmerhaba hanımlar cok zor yazıyorums uan bunları. Bikç gündr ell ve ayaklarmds uyuşma oluydu ara ara ama pek önemsemiypdum. Bu sanahda oldu aynısı ve şuan ellerimi çok zor kullanıyorum. 7aylk bebeğm var kucağıma almayakprkuyorum düşürürm diye. Bu geçmeyen uyuşukll neden olabilir? Emziriyprum bunumla ilgisi var mıdır? Doktora gidicm düzelmezse başına gelen varsa lyafen yardmcı olsun
Güncelleme:doktora gittim
Konuyu açtıktan sonra girmeye fırsatım olmadı tekrar. Tüm günüm hastanede geçti. Serum falan verdiler kasılmalar hafifledi. Ellerimdeki uyuşma henüz geçmedi ama. Kan alındı, B12 eksikliği vitamin eksikliği denildi. Yarın tekrar polikliniğe gidicem. O an eşimin gelmesini beklerken çok korktum, o yüzden yazdım buraya. Çocuğumda perişan oldu tüm gün. Rabbim kimseyi elden ayaktan düşürecek kimseye muhtac edecek duruma getirmesin. Çok sağolun hepiniz. İnşallah daha iyi olurum, hala kucağıma almakta zorlanıyorum. Çok üzücü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?