Ellerimi hissetmiyorum

huysuzamatatligelin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2016
138
184
23
merhaba hanımlar cok zor yazıyorums uan bunları. Bikç gündr ell ve ayaklarmds uyuşma oluydu ara ara ama pek önemsemiypdum. Bu sanahda oldu aynısı ve şuan ellerimi çok zor kullanıyorum. 7aylk bebeğm var kucağıma almayakprkuyorum düşürürm diye. Bu geçmeyen uyuşukll neden olabilir? Emziriyprum bunumla ilgisi var mıdır? Doktora gidicm düzelmezse başına gelen varsa lyafen yardmcı olsun

Güncelleme:doktora gittim

Son düzenleme:
hemen doktor. Allah korusun ya düsüp bayilsan. millet neler icin doktora gidiyor. benim gibi herseyi erteleme

Buraya yazacağına hemen doktora gitsene burda kimse tedavi edemez seni. Sinir sıkışması olabilir babamda da var iki kez amaliyat oldu geçmedi erken teşhis önemli...

Ya felç geçiriyorsanız Allah korusun? Yani buraya konu açmak son şey olmalı hemen birini cagırın cıkın allah askına doktora. Yada bebeginizle gidin bu buraya konu acıcak geçmezse gidicem diyebilcek bişey değil . Elimi kullanamıyorum diyosunuz bebeğiniz evde tekken daha ciddi bişey olsa bayılıp kalsanız?
Yani kötü kötü konusmak istemiyorum ama biraz önemseyin ya kendinizi

benimde ilk aklima Romatoid artrit geldi. Özel bir romatizma kliniginde yattigim icin nerede el bileklerinde romatizmali birini görsem fark ederim cünkü ellerini farkli tutuyorlar GEcmis olsun umarim ciddi birsey yoktur.

Paniklemeden doktora gidin. Susuz kaldıysanız da eller ve ayaklarda karıncalanma şeklinde uyuşmalar olabiliyor. Emzirdiğiniz için aklıma ilk bu geldi. Önce bol su için, sonra hemen doktora gidin ki sebebini arşatırsınlar.

Geçmiş olsun.

Ablamda hamileyken sinir sıkışması olmuştu çocuğu tutamıyordu bir yıl kadar sonra geçti biran önce doktora git gerekli tedaviyi verirler her sıkıntı olabilir geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…