• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerime ne oldu böyle?

Çamaşır suyu veya amonyak peroksit ellerde bu tepkimeyi oluşturuyor
Korkulacak hiç birşey yok

Ben saça açıcı uygularken peroksitten ellerim böyle olur mesela
Ama çabuk geçiyor
İlla müdahale edecekseniz evinizde kantaron yagi varsa kullanın
Peki teşekkür ederimm🤗

Merhabalar herkese💐
Kazakta bir lekeyi çıkarmak için Koslayı döküp kapağıyla sürttüm. Ellerimi yıkadıktan sonra böyle şeyler çıkmaya başladı bu kadar çok değildi yavaş yavaş çoğaldı ve ufak ufak acıyor, batıyor gibi değişik birşeyler oluyor.😄 Aynı şekilde ayak bileğimde de çıktı. Önceden de kosla kullandım ama ilk defa böyle bir şey başımda geliyor. Eşim içinde asit varsa ondandır diyor ama geçer mi bu acep? Doktorluk bir konu var mıdır? Sağlık ocağına git dedi ama çocukla hiç çıkasım yok, hava soğuk 😒
Eki Görüntüle 2978807
İçindeki oksijen yapmıştır böyle. Bende kullanınca temas edersem oluyor. Oksijenli su da temas edince böyle yapıyor elimi.

Merhabalar herkese💐
Kazakta bir lekeyi çıkarmak için Koslayı döküp kapağıyla sürttüm. Ellerimi yıkadıktan sonra böyle şeyler çıkmaya başladı bu kadar çok değildi yavaş yavaş çoğaldı ve ufak ufak acıyor, batıyor gibi değişik birşeyler oluyor.😄 Aynı şekilde ayak bileğimde de çıktı. Önceden de kosla kullandım ama ilk defa böyle bir şey başımda geliyor. Eşim içinde asit varsa ondandır diyor ama geçer mi bu acep? Doktorluk bir konu var mıdır? Sağlık ocağına git dedi ama çocukla hiç çıkasım yok, hava soğuk 😒
Eki Görüntüle 2978807
Leke çıkarcılar yapıyor maalesef 😔 bol su ile duralayip elinize krem sürün

Back