Kız bu ne ellerin taş oluyor sankiMerhabalar herkese
Kazakta bir lekeyi çıkarmak için Koslayı döküp kapağıyla sürttüm. Ellerimi yıkadıktan sonra böyle şeyler çıkmaya başladı bu kadar çok değildi yavaş yavaş çoğaldı ve ufak ufak acıyor, batıyor gibi değişik birşeyler oluyor.Aynı şekilde ayak bileğimde de çıktı. Önceden de kosla kullandım ama ilk defa böyle bir şey başımda geliyor. Eşim içinde asit varsa ondandır diyor ama geçer mi bu acep? Doktorluk bir konu var mıdır? Sağlık ocağına git dedi ama çocukla hiç çıkasım yok, hava soğuk
Eki Görüntüle 2978807
Ay vallaha bende citiledim yok ayniiAz önce benim elimede oldu. Vanish kohla kullandım çitiledim. Nasıl geçer bilmiyorum. İyice yıkadım bana mısın demedi
Bilmiyorum ki ya bileğim kasindi bı baktım orada da çıkmışKız bu ne ellerin taş oluyor sankibence cildiyeye git ayak bileği ne alaka, alerji mi yaptı
Hidrojen peroksit böyle deride pullanmalar yapıyor. Saç açıcılar, oksijenli sular da böyle yapar mesela. Birkaç güne kendiliğinden geçer. Ama fazla maruz kalmamaya çalışın yine de.Merhabalar herkese
Kazakta bir lekeyi çıkarmak için Koslayı döküp kapağıyla sürttüm. Ellerimi yıkadıktan sonra böyle şeyler çıkmaya başladı bu kadar çok değildi yavaş yavaş çoğaldı ve ufak ufak acıyor, batıyor gibi değişik birşeyler oluyor.Aynı şekilde ayak bileğimde de çıktı. Önceden de kosla kullandım ama ilk defa böyle bir şey başımda geliyor. Eşim içinde asit varsa ondandır diyor ama geçer mi bu acep? Doktorluk bir konu var mıdır? Sağlık ocağına git dedi ama çocukla hiç çıkasım yok, hava soğuk
Eki Görüntüle 2978807
Birde bende egzama var. TırstımAy vallaha bende citiledim yok aynii
Pekiii çok teşekkür ederim, içim rahatladıHidrojen peroksit böyle deride pullanmalar yapıyor. Saç açıcılar, oksijenli sular da böyle yapar mesela. Birkaç güne kendiliğinden geçer. Ama fazla maruz kalmamaya çalışın yine de.
Aaa seninki daha kötüymüş yaBirde bende egzama var. Tırstım
Malesef . Eşimin montunda ki leke için kullandım . Demek ki eldiven kullanmak gerekiyorAaa seninki daha kötüymüş ya
Çok teşekkür ederimSaç acicisiyla bu şekilde olmuştu elim aciyordu da 1 haftaya falan geçti bol bol nemlendir kuru kalmasın
Demek ki ama önceden de kullanmıştım ilk defa başıma geldiMalesef . Eşimin montunda ki leke için kullandım . Demek ki eldiven kullanmak gerekiyor
İçindeki maddeleri mi değiştirdiler ne oldu ki ? Herşey adileşiyor git gideDemek ki ama önceden de kullanmıştım ilk defa başıma geldi
Olabilir, beklerim maalesefİçindeki maddeleri mi değiştirdiler ne oldu ki ? Herşey adileşiyor git gide
İlk haline göre bayağı geçti Allah'tan benim de. Parmak uçlarımda kaldı azıcıkOlabilir, beklerim maalesef
Benim yavaş yavaş azalmaya başladı çok şükür. Senin ne durumda?
Çamaşır suyu veya amonyak peroksit ellerde bu tepkimeyi oluşturuyorMerhabalar herkese
Eki Görüntüle 2978807
Ay korkma canım hiç birsey olmaz kolonyayla hafiften silip bol bol nemlendirici sür.benim oluyor sürekli o yüzden eldivensiz dokunamam hiç bir deterjana.Merhabalar herkese
Eki Görüntüle 2978807
Aman iyi ya insan korkuyorİlk haline göre bayağı geçti Allah'tan benim de. Parmak uçlarımda kaldı azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?