A
ajdapekkankoliqimey
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ajdapekkankoliqimey
-
tamam attım ablacım
saol ablam allah razı olsuna.s.
deterjan bilidğimiz mintax çamaşır suyu:çok üzgünüm:
nemlendiricimi ellerimi sirkeli suyamı koymadım vazelinlemi yatmadım kremmlerle ovmadımmı yok:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Canım kıyamam sana :) ben sana bir tarif vereyim günde birkaç kere ve gece yatarken ellerine sür .Ben yıllardan beri el kremi yerine bu vereceğim tarifi sürerim çok iyi geliyor.Bir şişe gliserin içine birkaç damla limon suyu damlat ellerine sür .Hem eller yumuşcık oluyor beyazlıyor , ellerdeki çizgileri açıyor .Sürdüğünde sabah farkı hemen göreceksin .Bir de bulaşık eldiveni kullan , ayrıca soğuk havalarda bu gliserin karışımını yünlü eldivenden önce sür.Soğuk hava elleri çok kurutur. Bazen kako yağıda kullan ama gliserin en güzeli canım ,sevgiler..ablalarım ben 16 yaşındayım ama ellerim annemin rahatsızlığından dolayı iş gördüğümde hep su deterjandabenneyaptımki
ondan dolayı derim bir tuhaf daima kızarı çatlıo bide böle çizgilerle dolu sizin ellerinize hevesle bakıorum napıcam ben dermatologa gittin adam elime bile bakmadı
tmm abla allah razı olsun .s.dur aklıma bişey daha geldi bebak gerçekten iyi gelir de bepanthene krem ya da merhem alabilirsin. antiseptik olduğu için alerjine iyi gelir. yerimseniben
Canım kıyamam sana :) ben sana bir tarif vereyim günde birkaç kere ve gece yatarken ellerine sür .Ben yıllardan beri el kremi yerine bu vereceğim tarifi sürerim çok iyi geliyor.Bir şişe gliserin içine birkaç damla limon suyu damlat ellerine sür .Hem eller yumuşcık oluyor beyazlıyor , ellerdeki çizgileri açıyor .Sürdüğünde sabah farkı hemen göreceksin .Bir de bulaşık eldiveni kullan , ayrıca soğuk havalarda bu gliserin karışımını yünlü eldivenden önce sür.Soğuk hava elleri çok kurutur. Bazen kako yağıda kullan ama gliserin en güzeli canım ,sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?